*ridning* ._.

Heeeeeeeeej :p
 
Har nu börjat få lite ångest eftersom det bara är 4 dagar kvar innan måndag... Och på måndag börjar ju skolan igen... Aja skit i dä nu får väl helt enkelt försöka tränga bort det och ta hand om problemen när dom kommer ;) Känns ju faktiskt liiite onödigt att gå och oroa sig helt i onödan, alla människor kanske har växt upp under sommaren så dom kanske inte är riktigt lika jobbiga. Vem vet?

Red i alla fall lite med Ella idag på förmiddagen. Vid red på ridbanan och Alva va med mä strumpan oxå. Men strumpan är så brunstig nu och då blir hon ännu jobbigare än vanligt så Alva orkade inte rida strumpan. Så då kunde Ella och jag lika gärna rida henne... (vad nu det skulle betyda?) Så Ella och jag behövde inte turas om utan det blev att jag mest red Strumpan och Ella mest Amiral. Ella ville testa på strumpan lite så det fick hon så klart göra. Men Amiral kändes pigg och bra idag i alla fall, och det gick mycket bättre än förra gången ;) Jag hade liite mer realistiska krav den här gången. Men som sagt jag red Strumpan mest och Alva ställde fram lite bommar som sen blev ett litet hinder, då gick det lite snabbare. Det finns väl egentligen inte så mycket att skriva om passet.. :)

Ikväll ska jag även åka och rida i Mjölby igen, hoppas jag får Meja, älskar henne verkligen!!!!!!! Får väl se vad vi gör idag och om det blir några bockningar.. Hoppas det! <3<3<3 ( i alla fall så man kan sitta kvar) Imorgon ska jag rida Amiral igen för Ella hade inte riktigt tid, vet inte riktigt vad hon skulle göra.. Men får väl se hur det går då och med mina krav... *suck* XD
 
 
Aja hörs senare igen, Kraam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0