TÄVLING!

Hej ska snart dra till stallet och göra i ordning goliat det är ju tävling idag! Hoppas det går bra
 
 
puss bloggar sen :)

22 februari!

I Onsdags var jag med Goliat i ridhuset på eftermiddagen innan jag skulle till mjölby-lektionen. Jag hoppade, det gick bra! Eller i alla fall i slutet. I början när jag skulle börja hoppa var jag inte direkt beredd med hans hopp-teknik så jag ramlade av, han hoppar jättefint sen stannar han och drar ner huvudet. Jag hade satt upp ett hinder på ena snätt igenom och ett på andra snett igenom sen på ena lång sidan hade jag ett hinder med. På dom hindrena på snett igenom gick det jättebra varje gång, inget bus eller nått. men på det andra så ramlade jag av tre gånger. haha men allt gick bra :) Men han sprang ju som ett as mellan hindrena, hjälp!! Men i slutet gick det super bra på alla hinder!!!<3
 
Sedan på kvällen skulle jag till mjölby med och rida, knappt så att jag ville det, så himla trött jag var!! Men som tur var så var det teori. Det var skönt, vi fick kolla lite hur man såg att sadlarna låg bra och sen fick vi linda arbetsbandage och nattbandage, det är svårt att linda!!!
 
I Torsdagsvar det hopplektion i Mjölby, vi skulle hoppa bana mest då. Det gick bra tycker jag, jag fick rida Isse. Han var såå duktig, fast det går inte att slappna av och följa med en enda sekund på han, för då tänker han inte hoppa! Det märkte jag på ett hinder jag var super duper jättenära på att ramla av men jag kunde krama han lite så jag höll mig kvar! Tur att han stod still!
 
I Dag  var jag i Mjölby igen (inte så länge sen jag kom hem) och red igen en gång jag missat. Jag fick rida för Fia. Jag fick Tequila, typ andra gången jag red henne. Fy vad jobbig hon är, hon vill verkligen inte lyssna på mig ett dugg men jag fick henne ändå att göra som jag ville, men jobbigt var det!! haha!<3 En gång försökte hon bocka av mig med men jag satt kvar. Det gick ändå bra, jag är nöjd!!
 
 
kram kram<33
Goliat<3333
 
Isse<33
 
Tequila<33

GOLIAT<333333333333333333333333333333333333333333333333

Inte så bra bilder...vänd på huvudet... kram<333

11:15 2013-02-20

Jag har nyss kommit hem från att ha skjussat Alva till Gördslösa Knytteryttare. Hon ska va där idag. :) I efter middag ska jag till ridhuset med Goliat :) Det blir kul! Jag ska nog hoppa så att jag tränar lite till Blåbärshoppningen på lördag, ska nog va med! Men då blir det bara 40cm men det är ju en början :) Lyssnar nu på Darin- En apa som liknar dig. Den är jättebra!!!
 
hörs<333 puss!
 
 

Hej!

I förrgår var jag i ridhuset med Goliat, jag var där med Alva och Strumpan. Vi red dressyr. Alva gjorde lite mer komplicerade övningar. Jag började med att trava på små serpentiner och sen vid A bröt jag av till skritt red in på en volt försökte ställa han, jag gjorde tre volter på ena lång sidan. På andra lång sidan gjorde jag som sagt små serpentiner. Det jag skulle få ut på den lektionen var att han skulle bli mjuk och skön, och att han skulle kunna ställa han lätt.  Jag började i skritt sen i slutet gick det bra i trav men han var väldigt trött!! När jag skulle testa att galoppera på en volt blev han arg så han bockade för att få av mig och han lyckades... Jag ramlade av! Men allt gick bra jag slog mig inte. Och han stod still efter, tur var det för min fot hade fastnat i stigbygeln. Så efter det höll jag mig till skritt och trav. Men han blev jättefin och mjuk i slutet. Och när han skrittat lite på lång tygel, precis innan jag skulle skritta av så testade jag att galoppera och då gick det hur bra som helst i båda varven. Sen när jag skrittade av så rann svetten på han. 
 
Igår var jag i stallet med och då tog Alva repgrimma på Strumpan och jag red baracka på Goliat det gick bra fast det var jättekallt! Första gången jag red barbacka på Goliat!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
Hejdååååå!! Kram Ebba! 😃😜

10 februari 2013

Hej! förra lördagen, den 2 februari, kom Goliat till Alvastra, jag ska nu ha han i ett år, om jag inte blir för lång... Så kul! Han är jättesnäll har nu börjat känna sig hemma. Har ridit ut på han två gånger och i förr går var jag i ridhuset med han. Han var jättepigg och glad! försökte få av mig ett par gånger haha. Jag red dressyr gjorde bland annat skänkelvikning och att få han ställd och så. Han är snäll att hålla på med och att fånga i hagen.  Idag ska jag nog rida ut lite tror jag. I onsdags var jag och red, red dressyr, jag hade Isse.Det gick bra. I torsdags var jag på hoppgrupp, hade isse då med. 
 
Vi hörs<3

5 februari 2013

Nu har jag äntligen tid att blogga, har haft så himla mycket på sistone. Vecka 4 kunde jag inte blogga något för då var vi i fjällen och då fick jag inte det. Sen har jag glömt bort det. Sedan har jag haft massor läxor. Men i lördags,  2 februari kom i alla fall Goliat, så nu står jan i samma stall som strumpan och jag hyr han :) han är super söt och gullig. Även snäll! Han går ihop med dom andra killarna det verkar intebvara några problem 
. Red ut på han i lördags och söndags jätteglad och pigg. :D jag har inte någon bild på han än. Men idag i skolan så har vi gjort nationella prov, det är bland annat därför jag inte hunnit blogga. Har även haft en massa andra läxor och sånt också.. Och på torsdag ska vi ha fler nationella prov och fredag ett annat prov. Imorgon är dagen som vanligt och det är ridning. Det är kul i alla fall. Men nu måste jag gå och plugga... Ska ju passa på när man är ensam hemma och slipper bli störd. :)
 
Kram kram. 

Har tråkigt så lägger upp några bilder...

Här kommer ett gammalt inlägg som tydligen inte publicerats...

RSS 2.0