o.O

heii på deiii som läser denna urtrista blogg. Som vanligt har jag typ nada att skriva sitter och pluggar och försöker ta mig igenom den enorma hög med prov/läxor som är framför mig.. Det går sådär.. En sak tycker jag är elakt: Det är vecka 22 nu och vi slutar vecka 24 alltså ca 2 veckor till avslutning och nu har vi fått prov VARJE dag den här veckan, dock en del "oförberedda" men ändåååå det ska väl börja ta slut nu eller?  Jag tycker det i alla fall, och det värsta är att det är en och samma lärare som satt ALLA PROV FÖRUTOM 1 hallå, jag menar har DU någon medkänsla eller, INTE schyst..!! Jaja det är väl bara att ta sig igenom.. Har ridning imorgon, nått kul i alla fall! Jag hade även dansavslutning igår, det gick superbra! Jättenöjd! Och på lördag är det ju dags för Strumpans och min första tävling tillsammans och min första "riktiga"!! SÅ spännande, övar för fullt nu..! Hoppas underlaget är bra bara.. Jag har köpt "ny" kavaj (från hästnet) och nya vita ridbyxor med, så nu sitter outfiten, perfekt! En sista träning på fredag bara, sen gäller det!! Aja ska väl plugga nu om jag ska bli klar nån gång.. -_- 
 
 

Strumpan

Halloj! Det var en kort dag idag! Så skönt! Vi hade en temadag om "rädda liv", det var riktigt intressant och kul. Jag slutade vid 13:15 och var hemma vid 13:30 ungefär. Så skönt. Jag "trimmade" Strumpan, och det gick faktsikt riktigt bra i slutet, men i början busade hon lite och testade mig. Det blåste ju en del och då var det så klart helt livsfarligt att gå vid ena kortsidan så man var tvungen att galoppera och bocka därifrån... haha men det var lite kul ändå! Jag har inte så mkt att skirva, imorgon ska jag kolla på när min kära broder dansar bal.. OMG!! 
 
Haha ne men vi hörs! 
sommaren.. <3

Lektion XD

Halloj! Har svenskalektion nu och är klar, jag har FETT tråkigt... Längtar tills jag kommer hem... 
 
//Ebba
 

Nämen hej!

Hejsan! Jag har egentligen inget att skriva men slänger in ett inlägg. 
Jag ska strax till skolan, igår orienterade vi typ halva dagen, såå himla jobbigt! Det regnade HELA tiden och där vi hade orienteringen hade nån kört med traktor så det var blött och kladdigt precis ÖVERALLT! Innan man ens tagit första kontrollen var man blöt upp till knäna typ.. Men annars gick det rätt bra, amiral har åkt på vila med så ingen ridning igår, men på torsdag är det i Mjölby! Förra gången hade vi dressyr och jag hade Hitana, det gick bra. Amiral är på vila nu för att återfå framåtbjudningen, känner att jag hoppar lite.., men vi får se om det hjälper. Ett lite blandat inlägg men vi hörs. Måste gå nu :) 
en gammal bild på mig - Amiral, Alva - strumpan och Frida - Otto. 
Kram 

Konfirmation

Hejsan, det var återigen ett tag sen jag skrev. Men både denna och förra helgen var det fullt upp kan jag säga! Jag konfirmerades nämligen i helgen, så i fredags hann jag ta ett litet pass på Amiral på ridbanan och det gick sådär.. Han lyssnade inget på skänklarna.. Sedan började redan mina kusiner (en del) och mormor & morfar komma, för de bor ju nere i landet. Och igår var det firande hela tiden först var det 9.00 - 12.00 i kyrkan och sedan åt vi och öppnade lite presenter och sånt, jag fick jättefina saker, lite armband, halsband och en cykel bland annat. Det var supertrevligt! Idag var det sen en högmässa i Ödeshög där vi, konfirmander, var "vip-gäster". Det var en fin gudstjänst och sedan lite fika efteråt.
Imorgon är det skola igen... Men det är skönt, för det är kristihimmelfärds-helgen och då är vi lediga torsdag, fredag plus att jag har studiedag på onsdag. Så det blir bara 2 dagars vecka för mig! Det är riktigt skönt, behöver verkligen vila upp mig, eftersom jag förra veckan var i Köpenhamn med konfirmationen. Det var också kul!
Men jag ska gå och kolla på tv nu, så vi hörs
 
Jag på konfirmationen igår

Det va längesen

tjaaaa 
 
Hoppas ni har det bra! Sitter på so-lektion och gör uppgifter om första världskriget, kul.. Jag är klar nu och slutar om 6 min. Jag har varit i köpenhamn i helgen (fre-sön) så är rätt trött nu! Det var med konfirmationen, det var helt okej. Jag köpte inte så mkt bara ett par nya shorts (bild kanske kommer) och sen gick vi på tivoli med. Jag åkte daemonen (demonen på svenska) Den va sååå kul! Jag har inte annars mkt att säga men hejdåååå
 
 

RSS 2.0