testade ny sida

Hejj här kommer en bild gjorde den på www.remby.com 

gick till 14:50 jobbig med lång dag!!!!!!!

Hej svejs. Tänkte köra på med veckans blogg. Anmäl er!!

Lycka till!

Annat
idag har jag varit i skolan (som vanligt)
Jag gjorde inte särskilt mkt, jag hade lite slöjd, matte, musik med mera. Men det finns faktiskt inte så mkt att skriva om denna dag.
Kram och anmäl er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PUSSSSSS

ÄLSKAR ER<333333333333333333333


"nån bild"

Kort dag ska plugga nu :I

Hejj. Idag slutade jag 13:20 gött!! Jag har varit med Selma och Erica idag, dom åkte hem nyss. Och nu måste det pluggas. :-/ Men det vi gjprde var t.ex. äta glass, spela wii, vara ute, bada med mera ;)
Jag har inte jätte mycket att skriva...
bästa låten just nu! ↓
Låt 1.
skriver mer efter pluggningen! :)
arkiv bild
//Ebba

vill ha SOMMARLOV!!!

Ni ser överskriften. Men idag har jag varit i skolan...sádär var det väl, som vanligt. Vi hade t.ex. matte, engelska, gympa...men vi tog spruta ocksá!!!!! HJÄLP!! men nu är det gjort, den är mot livmoderhalscancer. Har tagit 2 av 3, En kvar. Det gjorde lite ont men nu känns det bra. Just nu sitter jag med en jätte kelig katt i knät. Men jag har nog inget mer att skriva nu. Kram <3333333 Godnatt godnatt

Ridningen

Hej!!!! Jag har inte bloggat för jag inte har orkat. I gár red jag ju. Dâ hade jag Wynja, det var dressyr. Jag tyckte att det gick ganska bra. Hon “hängde” lite pá bättet, och skakade pá huvudet. Varierat tempo. Kunde inte sitta ner pá henne, hon var skumpig! Men som sagt ganska nöjd. kram och puss frán Ebba :D :p :) <3

Hemma från skolan!

Hejsvejs. Nu kom jag precis hem från skolan, ganska skön dag, vi läste om fåglar, räknade matte, målade lite mm
snart ska jag och rida tror det är dressyr men vet inte!!<3 Kram måste byta om

bada

Hej, jag har precis kommit upp ur badet. Super skönt tycker jag!! 27.5 grader, helt fantastiskt! Ska ut i vädret nu igen. Bye hejdåå ses

//Ebba


Stallet....

Hej. Super skönt väder älskar det!!<3333333333 Idag har jag varit i stallet hela förmiddagen, gick upp sju och åkte dit klockan 8. Det var en dressyr tävling så då hjälpte jag till. Jag öppnade grinden och så för ryttarna. Sen tror jag det var slut typ vid ett halv två. Sen badade jag när jag kom hem 27 grader!!! :O fantastiskt!! Men nu ska jag bada igen bye vi ses!<333

18:33 2012-05-26

Hej. Idag har jag varit med Alva Lindberg till typ 4 tror jag vi åkte och kollade när hon prov red en häst hon kanske ska köpa, vi lekte med deras hund och massa mer skoj! Sen när jag kom hem hoppade jag i poolen, det var 26.6 grader. Jätte skönt men orkar inte blogga nu! Puss och kram!<3333

Alva<3

kram

Torsdags och fredags

Tjena gulleungar!!
Hoppas ni mår bra, jag mår jätte bra. Nu ska jag berätta om min torsdag först och sen fredag.
Torsdags
I torsdags så gjorde jag inget jag badade en massa,och sen på kvällen fick vi gäster.
Fredags
I fredags var jag med Erica hela dagen till ungefär 7 det var jätte kul! Vi badade en massa och gjorde massa skojj.kram!<33


//Ebba


Dålig uppdatering på grund av vädret!

Hejj. Jag har inte uppdaterat för det har varit så fint väder.
Måndag
I måndags så red jag, gud vad varmt det var!! :O Trodde jag skulle dö. Jag hoppade på Mona, det gick ganska bra! Jag fick ner henne i så lungt tempo att hon stannade innan hindret, haha! Ja det var en liten kort sammanfattning av måndagen. Jag ät ändå nöjd med Mona.
Tisdag
I tisdags gjorde jag inget, jag bara badade. Det var jätte skönt, ungefär 22-23 grader. Ja det finns inte så mkt att berätta mer än att det var grymt skönt i poolen!!!!!!
Onsdag
Idag alltså, det har inte hänt nått! Jo, jag har legat rätt så mkt i poolen det var ungefär 24 grader. Super skönt!! Här finns det inte heller nått att prata om!! Så jag har inget mer att säga.
Torsdag
I morgon tror jag att jag inte ska göra nått, göra samma sak som idag och i tisdags, alltså ligga i poolen! Hoppas bara det blir varmt. Jag skriver mer om den här dagen sen när den varit.
Fredag
På fredag tror jag att jag ska vara med Erica hemma hos henne. Vi kommer nog att bada en del om det blir fint väder, men allt är inte bestämt ännu. Annars kommer jag nog vara i poolen. Återkommer.
Där fick ni en liten sammanfattning om veckan som jag tror den ska vara. Puss och kram. Många hälsningar från "lilla jag"!!
//Ebba


Hemma frán stallet. :)

Hallojj alla där ute som läser denna blogg!! Jag har precis kommit hem frán stallet. Jag red pà Lill-Prinsen sáklart. :D Vi red ut. Jag, mamma, Alva och Mia. (Ottos ägares mamma). Vi red en ny väg idag, jag tyckte faktiskt det gick bra. Men han blev väldigt svettig. Ni skulle ha kännt pá vojlocken! Jag är nöjd som sagt! Nu är jag hungrig och orkar inte blogga mer. Vi ska äta pizza hoppas den kommer snart!! HUNGRIG! kramkram vi hörs ;) <33

Norrköping horse show!

Hej.
Igår var jag i Norrköping horse show! Jätte kul! Jag gick upp halv sju och gjorde mig i ordning, sen åkte jag till stallet, för det var där vi skulle träffas. När alla kommit, åkte vi dit. Det var jag, Jenny, Vilma och Johanna. Vi gick i lite affärer fast dom flesta var stängda, sen kolla vi lite på tävlingen, vi gick runt lite och så. Sen efter ett tag så fick vi gå in i ett "tält" eller ja det var ett hus eller nått. Men där inne så gjorde vi "provet", det var i två delar och man fick 20 minuter på sig på varje del. Det gick ganska bra tycker jag, vi kom delad tia, av 15 lag. Sen när vi hade haft prisutdelning så gick vi runt i affärerna (alla hade öppnat då) och kollade lite, jag köpte inget. Sen samlades alla igen och vi kollade på tävlingen, den var jätte bra och det fanns massor av fina hästar! Jag gillade INTE bänken på läktaren, den var sten hård!!! AJJJ!! Sen när alla var lite lagom trötta så åkte vi och åt på mc donalds, jag tog en mc feast. Vi gick och köpte godis också. GOTT!
Sen när jag kom hem var jag jätte trött och då orkade jag inte blogga.

Idag ska jag nog inte göra nått speciellt men vi får se. Puss och kram!<33333
Tog tyvärr inga bilder, för min mobil var konstig! :'( Men här kommer en från hemsidan :)

fler bilder här!
Kram, vi får nöja oss med den!


Statistiken :(

Hej. Statistiken är ju mega dålig! Bara 11 läsare igår :( Idag är det bara 2 men det är ju bara morgon som dom flesta kanske sover...men snälla läs min blogg!
i förrgår.
igår :(
puss å kram

Fiin


bildbomb med knäppa bilder

rörlig bild ↓

andra ↓orkar inte göra mer. Hejdååå<3

Kom hem från stallet.

Tja tja!<3 Jag kom nyss hem från stallet. Det var tur att jag åkte dit, annars hade inget hänt idag och det hade varit tråkigt! Vi tog in alla hästarna idag, för Alva skulle köra frihetsdressyr så då red jag i paddocken. Men det gick inte så bra, för han ville inte va själv så han försökte hela tiden gå till Strumpan, men hon skulle ju inte bli störd av Lill-Prinsen! Men till slut fick jag in han i paddocken, men då ville han inte göra nått. Jag gick ut igen  och när jag gjorde det så blev han rädd för nått (tror jag) för han började galoppera, så jag var nära på att ramla av. :( Jag red barbacka. Sen ledde jag in han i boxen för att inte va i vägen och så kollade jag lite på Alva sen var hon klar så vi släppte ut hästarna, mockade (gjorde Alva) och sopade stallgången. Men jag vet inte hur det gick för Alva. Det får ni läsa på hennes blogg. Men nu har jag inget mer att säga. För det har inte hänt nått mer och kommer nog inte göra idag heller ;) Men om det händer nått intressant så BLOGGAR jag!!! Puss å kram!<33333
//Ebba

gulle!<3

snuttan!<3

sötnos!<3

bilder och blogg.

Hejj.
Idag har jag ju tävlat. Det gick ganska bra, men lite för snabbt. Jag kunde inte riktigt hålla in henne så mycket för hon var så taggad. Det var jag med! Men jag gick upp typ sju för jag kunde inte sova, sen åkte jag till stallet ca: 9:00 Då gick jag och tog in Mona. Jag borstade henne direkt och GUD vad hon fällde! Sen efter ett tag så var det min tur att tävla, jag startade som nummer 10 eller 11. Jag tyckte det gick ganska bra, men väldigt fort. Jag hade typ ingen kontroll för hon bara körde. Men jag kom runt hela banan felfritt. Det var bra. Men nu är jag trött och måste umgås lite med mormor och morfar. Hejdåå jag bloggar mer.
Puss och kram!<333
ebba<3

Godmorgon

Hejj och godmorgon. Tävling idag då. KUL! Jag ska tävla på 40 cm och startar som tia på Mona idag. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om eftersom jag vaknade nyss.. Men jag sov gott i alla fall. Gjorde ni?

Ebba

Hejsvejsssss

Kortis dag! Gick i skolan till typ halv två. Sen åkte jag hem, hemma gjorde jag inget, bara slappa och kela med lilla totte som höll på att dö, så kelig var han! Efter en stund kom Axel hem och hade jobbat färdigt med pappa, då tyckte vi att det var dags att hoppa i poolen. Jag vet inte hur många grader det var, för vår termometer har gått sönder men lite kallt var det! brr.
Idag blev det att gå upp tidigt också, för min brorsa Anton fyller år. Grattis grattis Anton!!
Snart ska jag gå och äta sen blir det att åka med Bea på hundkurs, tror vi skulle va på omberg idag det blir skojj.
Och imorgon ska jag TÄVLA. Jippie är så nervös!
Hoppas det går bra! Jag ska hoppa 40 cm med Mona. Men jag skriver mer om det i morgon
Puss å kram!<33

2012-05-15

Hejj.
Igår, var skolan helt okej, vi hade lite olika ämnen till exempel matte, engelska med mera. Det var som sagt helt okej. Sen på eftermiddagen så åkte jag och red, det gick ganska bra tror jag. Jag hade Mona på dressyr, men jag hade ont i magen så jag kunde inte hålla in henne och så, men jag vet inte... Men jaja.
Idag, har absolut inget hänt! Det var bara att vi hade massa vikarier för vår fröken var borta, vet inte varför! Men finns ibnget att berätta om.
Kram och puss!<3
Hissar och dissar

1. sommaren
2. ridning
3. När skolan är slut
4. Våra husdjur
1. att vara sjuk
2. ödlor, ormar, spindlar m.m.
3. dumma människor
//Ebba

Hejj.

Tjabba. Jag mår bra igen! Eller ja, jag har lite ont i huvudet men jag kan nog gå i skolan imorn i alla fall, om det inte blir värre förstås. Men det tror jag inte. Men det har inte hänt särskilt mycket, eller jo igår kom vår kusin Axel hit för han ska praoa (stavning?) hos min pappa dom kommande tre dagarna. Kul. Men jag har inte gjort särskilt mkt, bara legat i soffan och kollat på tv för att bli bättre. Men idag så badade jag faktiskt så jag är nog frisk. Anton sa att det var 22 grader i vattnet, men det tror jag inte på för det var ju 18 mitt på dan så nja tror inte det! Och det kändes inte som det heller. Men jag vet inte, jag kolla inte. Men nu känner jag nästan inte mina tår, men dom har börjat tina. Har inget intressant att skriva.
Puss och kram, skolan imorn :(
<33
saknar dig!<3

Jag är sjuk :(

Hej. Jag är sjuk så jag kan inte blogga så mycket. Men igår gick jag i skolan som vanligt, sen blev jag typ sjuk efter. eller nått. Men nu har jag feber. Men jag har inget att skriva som är intressant. Men puss å kram!<33

Regn regn regn, hela dan!!!!! :( tråkigt!!!!! :-/

tjabba tjena hallå!
Hoppas ni haft en bra dag ;) Det har jag, skapligt i alla fall. Men jag var lite trött idag. Det var tur att det var kort dag. Gud vilken tråkig dag! Jag menar med vädret, har regnat hela dan :( Men idag ska jag inte göra nått mer, men det mesta vi gjorde var att prata om kroppen och haft engelska sen gjorde vi inte mkt mer.
Men jag har inget att berätta för er. Men puss å kram!<3
hörs igen snart.
//Ebba


kort dag!

Hejj ska snart till skolan ;)
Jag väntar på bussen, men ska snart gå och klä på mig, gud vilken tråkig morgon!! massa regn ju, hoppas det blir bättre. Idag är en kort dag men måste gå puss!
Jag är med i dagens blogg här var med du med.
Men måste gå puss!!!!!
kram<3333333

Orkar inte göra nått

Hej <3
Min dag har varit jätte jobbig! Jag började med att gå upp (som vanligt) och ja sen gjorde vi allt det vanliga vi brukar göra på tisdagar, så jag har väl inte så mkt att berätta om?
Men jag sov jätte dåligt i natt. Är så trött, men jag vet inte vad jag ska skriva, orkar inte göra nått nu måst vila.
Hejdå så länge, ha en fortsatt trevlig dag!<33

ebba


Mona<3

Hejj. Idag så var jag i skolan, jag gick till kl. 3 Jobbigt! Men ja det börja med matte och svenska, sen hade vi eng och kroppen TRÅKIGT!!!!!!!!! Ja sen hade vi ev. Det var det ända roliga typ, haha
Men ja jag kan ju sammanfatta det så här: Det var en lång och ganska tråkig dag i skolan idag!
Men efter skolan blev det roligare, då åkte jag och red. Det var hoppning på schemat. Jag fick Mona och behövde inte göra i ordning henne :(
Synd, det är ju roligt! Men idag hade vi ett annat bett ett skarpare, så det gick bättre än förra gången jag hoppade på henne, så jag är nöjd med henne! Men hon vägrade på ett hinder, när jag hoppade banan så hade vi hoppat alla hinder och så, sen kom en väg vi inte hoppat innan och så hade jag dålig kontroll och allt gick fort och dålig väg m.m. så hon vägrade. :-/ Men jag är ändå super nöjd med ridningen idag. Men jag har inget mer att säga, puss å kram<33
//Ebba

Veckans blogg eller länkbyte

hejj ni ser överskriften.


Kolla dom här sidorna snälla!!!!!!!<3

den här sida har jag tillsammans med min brevvän!

Detta är en jätte fin blogg!

Min systers blogg!

hon gör så bra inlägg!

Jätte fin och läsvärd blogg!

super söta tjejer som skriver bra!

jätte fin blogg, skriver super, massor!!! KOLLA

den här med!! Love

kolla dom, dom är bäst!!
ps: skulle vilja skriva massor mer med fina bloggar men det tar så mkt plats och kommer inte på text om alla!! hehe!! kram

Sommaren är här!

Hej. Gud vad sköna dagarna är nu, så varma. Ja nu kom jag från mat bordet och jag fryser. Det är för att jag hoppade i poolen nu innan och det känndes som om det var typ minus!! Men det var faktiskt 15,5 grader. Okej inte jätte varmt då, men jaja.
Men min dag började jag med att åka till skönatorpet, där gick vi tipspromenad. (brukar vi göra varje sön.) Ja och sen kom jag hem och satte mig framför tv:n och sen fick jag lust att hoppa i vår pool. Då frågade jag Alva om hon skulle med, och det skulle hon men då fick jag vänta i en kvart innan hon kom. Och då hoppade jag i utan att ha känt på vattnet. Kallt!! Men sen simmade jag lite å så. Sen frös jag nästa ihjäl.
Men detta är så tråkigt!<3 Så det är lika bra jag går nu.
kram kram<333

GOOGLE BILDER!!! ↓


Längtar!!! kram<3
Veckans låt ↓
hääär!!

inget att skriva

Hej!!<3 Idag har jag varit i Fällan, vi åkte dit i går och sov över till idag. Det var roligt där men vet inte vad jag ska berätta, finns inte så mkt att säga. Men jag ska inte göra nått annat idag direkt så har inget att blogga om.
Hejdååå!<33<33
hörs puss å kram!

Ebba

Kort dag!<3

Det gick bra på hundkursen i onsdags, och igår vet jag inte varför jag inte blogga, men inget hände!!<3
Men idag var vi på bibloteket och hade bokprat och så fick vi låna böcker. Det var roligt, jag lånade 3 böcker!
Och ja vi slutade ganska tidigt idag med, 13.30
Men snart ska jag på "hajk" det är en grej som är (vet inte hur man ska förklara) men man sove över där, så det kommer inte bli så mkt uppd. förn imrgon eftermid. så ni vet ;)
Men måste gå nu hejdååå!<3333
kram älskar er

Tjaa!<3

Hoppas ni haft en bra dag i all den sköna solen!
Älskar den.
Men min dag var kort idag, skönt, men det började med ute gympa, och sen blev det massa snack om kroppen, höll på att somna var så himla trött och orka inte lyssna så bra men hoppas det gick in nått...
Och ja sen åt och sista lektionen var också bara kroppen, lite tråkigt! KUnde ju ha gjort nått annant också! Eller?
Och jag vet inte vad jag ska skriva....jag vet detta är världens tråkigaste blogg!! Snälla ge tips på hur jag kan göra den roligare! Snälla
Sen ska jag, pappa och Bea på hundkurs, undra hur det går.
Men vi hörs hejdå på er!!<3
haha hon gillar att åka traktor!!

Det gick bra för alva!

Hej :)
Igår var det as kul hos Erica, vi gjorde massa saker, vi var ute för det mesta, men jag har inte så mkt att berätta om igår för er som är roligt att veta. Så jag pratar om idag i stället. ;-)
Idag så tävlade Alva i Mjölby, hon hoppade ju på strumpan så klart, och på höjden 60 och 70 cm.
Och det gick jätte bra för henne! Hon blev felfri på båda runderna så nu har hon 2 rosetter mer. Bra jobbat Alva!!
Strumpan skötte sig ju också!! Men nu orkar jag inte sitta inne och va tråkig ska gå ut i fina vädret!!!<3
Kram alla fina
ps: vet inte vad jag gör resten av dan nu..

tävla

Hej jag ska till stallet nu typ, och alva ska tävla idag hinner inte blogga nu, men jag bloggar i eftermiddag vi hörs!
Kanske blir nått från mobilen får se

RSS 2.0