DAGEN!!!!!!!

Halloj, hoppade över skolan idag för att vara på elmia med pappa och Alva! Det var jättekul och ALLT (nästan) var gratis!! coolt, man fick massa godis och sånt Och vi tävlade massor och fick gratis pennor sammanlagt lyckades vi få ihop 26 st pennor!!! coolt! Och lite andra saker ;) Jag fick testa en eldriven skottkärra också! Det var coolt, fast den var jättesnabb och man hängde typ inte med men det var roligt att testa!! ;) :) Nu är jag rätt trött och kännner mig som en tjock gris efter allt gratis godis och så. Men nu är pappa och typ tränar barn i tennis och är tbk typ halv sex elr nått och då åker vi till stallet och kör repgrimma tror jag vi bestämde. 
 
xoxo Ebba
 
många pennor!

ridning måndag och onsdag!!

i måndags red jag i stället för mamma. jag hade Meja hon var inte riden sen i torsdags (fyra dagar sen) så hon var rätt pigg.. vi jobbade med skänkelvikningar och det gick väl sådär hon var ju såå pigg!!!idag (onsdags) red jag också Meja idag var hon lite lungnare. vi jobbade skänkelvikningar idag också. det gick bra hon jobbade på bra och lyssnade bra.

nej nu orkar jag inte blogga mer ( och har inget att skriva) hejdåå och godnatt!!

yeah!

Helgen var bra! I fredags bowlade vi med några vänner, det gick rätt bra.. Men kände nästan inget i armen då.
I lördags sen bowlade jag igen med granne, syskon och pappa kände mer i armen då så det gick inte bra alls...I lördags red jag även ut med Ella, Alva och Frida. Det var kul, Goliat var pigg men skötte sig fint ändå blev ingen galopp utan bara skritt och trav, vi red över vägen för att slippa älg jakten, det var kul!
 
I går tänkte vi rida men det var så himla kallt så vi borstade dom bara ;) I dag ska jag till Mjölby och rida istället för mamma, (saknar henne såå, hon kommer hem på torsdag..)  undra vem jag får, är nervös ska jue rida i vuxengrupp... hjälp!! Imorgon är allt som vanligt dans efter skolan och så. Och på onsdag är det vanlig ridlektion. Skriver nån annan gång så höööörs!!!
 
 
 
BYE!!!

den här veckan! <3

Hej!
sitter nu i skolan och väntar på bussen eller pappa (vad som nu kommer först). Jag hade nämligen glömt att be pappa hämta mig och nu har han inte tid, får se om han kommer senare eller om jag tar bussen som kommer ca: halv fyra.. Tänkte i alla fall blogga nu för att få tiden att gå lite fortare.
 
Måndag: 

Det var som vanligt i skolan, sen på kvällen hängde jag med Alva till Mjölby. Hon skulle rida i stället för mamma (mamma är i japan med jobbet) det gick jättebra för henne. Hon hade Kassim och han gick riktigt fint i slutet. Sen när vi kom hem var det typ äta, titta lite på tv samtidigt som jag pluggade lite sen gick jag och la mig...
 
Tisdag: 
 

Jag red på goliat på banan och Alva red Strumpan. det gick rätt bra men han var vääääldigt pigg!! Alva hoppade upp lite i slutet och galopperade så han fick springa lite mer (mig slänger han bara av om jag ökar på honom) Han var väldigt duktig den lektionen. Supernöjd!
 
Onsdag: 
 

Det var lekiton i Mjölby och Alva hade tänkt titta på medans pappa handlade men det blev ändrade planer för att jag hade teori då fast jag inte fått veta det (det var jag och en till som inte visste...) så då åkte hon med pappa. Teorin handlade om hur vi skulle göra så bra som möjligt och inte bryta ner dom när vi red, (lite svårt att förklara) och att tänka "hållbarhet före prestation" det var kul i alla fall. 
 
Torsdag: 
 
Alva skulle rida i Alvastra med Strumpan för Johanna, så jag följde med och hjälpte henne med att göra i ordning henne. Och när jag står och håller på att borsta henne så helt plötsligt bara biter hon tag i mig.. Asläbbigt! Det gör så klart skit och jag bara skriker (som tur var var vi själva där.) Alva kommer fram till mig och kollar, det har i alla fall inte gått hål och jag hade två tröjor mellan. Och sen ser man att strumpan bara står och skäms..haha hon vet ju sååå väl att hon gör fel. Men sen sitter jag och tittar på när Alva gör färdigt strumpan. Och tittar även sen när hon rider, det går väldigt bra för henne och strumpan är helt svettig sen.. Och sen är hon hur snäll som helst. Nu gör det lite ont men inte som igår ;) 
 
Fredag: 
 

Idag har dagen varit som vanlig. (det har den varit alla dagar i skolan) Ikväll kommer Anders, Linn, Emma och Wictor hem till oss så ska vi bowla lite, frågan är bara om jag kan bowla med min arm.. det gjorde ju ont när jag spelade handboll, innebandy, basket och fotboll på idrotten, så vi får se. Annars tittar jag väl bara på. Annat är nog inte inplanerat idag. 
 
I helgen: 
 

Inget bestämt precis men blir väl lite ridning antar jag.
 
Nu har jag nog skrivit av mig, haha!! 
 
 
Kram kram.
 
(bild kommer nog på bettet..)
 

Helgen!

I fredags tog vi en runda på berget, Alva red Goliat i början och jag strumpan, sen bytte vi tillbaka. Sen i helgen var vi i stockholm med familjen, vi kollade på teater, galenskaparna, det var faktiskt rätt kul! Och sen sov vi på hotell och åkte hem på söndan igen. Sen red vi på banan med, Alva hoppade (och jag hade tänkt det med) och för mig blev det dressyr. Jag började att trava fram på halvlånga tyglar och då bara sprutade han iväg så jag jobbade honom på volter. Och det blev att jag fortsatte med det. Så i slutet blev det jättebra han fattade till och med galopp från skritt på volten och när jag vände upp mot ett hinder sprang han bara iväg, det var dels därför jag körde bara dressyr, med några bommar ibland. Jag blev jättenöjd för i slutet lyssnade han super bra på mig när jag fattade galopp. men övergångarna från galopp till skritt var värre, då bara sprang han...Men är i alla fall supernöjd. Nu måste jag gå för Alva ska till Mjölby och rida (förklarar sen) och då ska jag följa med så ;) Hejdååå
 

ojdåååå

jag glömde skriva förut att idag red Alva Goliat på banan för att jag var i Alvastra Ryttarna och kollade när min kompis red, det gick bra för henne och för Alva också men nu måste jag gå godnatt!

hej

hejj! förlåååååt igår red jag i mjölby det var sitsträning. Jag hade Herak och han var lite seg i början men för pigg i slutet...(suck*) och han lyssnadeinte riktigt när han skulle göra volter och sånt.... Och han hade världens oskönaste sadel!! Seriöst jag har skitont nu! Och världens träningsverk har jag! Idag var vi i Linköping med skolan, vi var på studiebesök hos corren, tingsrätten och länsmuseet, det var rätt intressant. Imorgon är det vanlig dag med läxor och sånt, blir nog en tur ute med goliat imorgon.
 
kram

sorryyy

förlåt för att jag akdrig bloggar men nu ska jag till stallet fårse vad det blir med honom idag! Jag bloggar senare bye!!

slänger in en randombild

en bild på mig och seth från invigningen, seth är en trollkarl pappa hyrde in!!! ascool!!!!!
Oct. 05, 2013

hallojjjjjjj! :-) jag sitter nu ute vid bowlingen och kollar på några som bowlar på den för första gången ( förutom familjen). inget krongel än så länge. idag blir det nog bara chill ute nån stans med hästarna för Alva red privat lektion i torsdags och för Tord igår så dom två är trötta. i går sprang jag cooper då fick jag 10.16 första gången 11.31 så är grymt nöjd med tiden. I torsdags hade jag även studiedag, chill men det har jag skrivit om. tror inte jag har nått mer att skriva nu, kram!!!
:-D


o.o

Sitter nu och bara slappar, tittar på Victorious. Dagen har varit bra, Jag var i stallet förut och snackade lite med Goliat. Alva har tord träning idag därför ingen ridning. Imorgon har jag inget planerat så vi fårse. Men nu har jag inget att skriva så hejdååååååå

haft engelskaprov!

hej! har precis haft engelska prov det kändes bra, svarade på allt och allt kändes som att jag kunde. nu går jag snart in till svenskan så hejdåå!!!


lilla harry!

idag

hej! var i jönköping idag med pappa, vi köpte bland annat strumpor till mig, mat och laddare till Alva, intressant va?? nej inte så mycket haha!! sen åkte jag till stallet med Alva jag red på banan och Alva stod och tittade på. hon rider
privatlektion idag i alvastra. Goliat var skitarg idag vet inte varför men satt kvar i alla gångarterna i alla fall. Alva mockade medan jag borstade, haha tack Alva!! Men nu ska jag gå och lägga mig så
kram och godnatt!!!!!!!!random bild


hejjj påååå diiig

hej ska gå ut på rast nu men hoppar över dansen idag för att säkert kunna rida imorgon pappa kommer och hämtar mig idag efter skolan nu ska jag ha engelska. kul.. matteprov idag också hjälp!!!!!
måste gå nu hejdååå

RSS 2.0