Dagens pass på amiral

Heej. Red lite tidigare idag då det var rätt skönt och ikväll kommer kusinerna :) det gick bra, först red vi lite på ridbanan som håller på att göras för att testa underlaget. Jag tyckte det kändes skönt men jag kan inte känna om det är dåligt om jag själv inte går i det.. Men mamma och Alva tyckte oxå om det så tror det blir bra. Sen red vi upp till fotbollsgolfen för att kunna trav lite mer och lite galopp. Det gick bra i början var jag först och då tittade han på allt. Skulle ju trava (som jag sa) och det gick tyyyp i slowmotion!! Så Alva red om och då skulle han ju absolut vara först!! Haha han är ju rolig! Och när Alva var först tog vi en liten galopp oxå. Det gick bra bara att han ville springa om strumpan hela tiden. Och han har gigantisk galopp! Sen efter det travade jag lite och sen blev det bara skritt medan Alva jobbade lite med strumpan. Och det märktes att han var vääldigt trött i huvudet, vilket inte är så konstigt efter att han har gått på ett nytt ställe och det hände mycket runt honom. Och liite gångart träning och sånt. 

Ja men det var väl typ så passet blev ;) 


Han hittade nått i strumpans Box som han stod i en liten stund. 


Han i hagen❤️

Välkommen Amiral!

Hejsan! Nu har Amiral kommit till oss. Han kommer vara här en vecka och kom igår. Ni kanske inte vet vem amiral är för jag har ju inte skrivit särskilt mycket om honom. Så lite snabbfakta: 

Han är fyra år. 
Han är new forest och släkt med strumpan. 
Inte så erfaren. 
Han är suuupergullig 
Ska suga på precis allting, framförallt på min tumme... 
Supersnäll!! 
Han är expert på att ta av sig grimmor/huvor elr liknande. 

Ja det var lite fakta om honom :) ❤️ 
Jag red första passet här idag, han var pigg och taggad som sjutton!! Och skulle titta på strumpan heeela tiden! Det gick bra. Det blev mest skritt och liite trav bara för att känna in och han är ju inte van vid det här stället heller. 
Men det var typ det jag har att skriva om honom nu. 

Här kommer lite bilder på honom❤️ 

När han äter sitt morgonhö i hagen❤️ 

När jag rider (mitten bilden och sista) han är snyggare när han står stilla, men en bra början. Haha :) ❤️ 


Kraaaaam 

Dålig bloggning ~ i know!

Heej! Ni ser överskriften...ja i alla fall har inte gjort då mycket. Sommarjobbat mest, målat lite saker, bowlat och tagit hand om fotbollsgolfen. Har inte så mkt att blogga om 

Kraaaam 

Halloj igen..

Hej! Jag har inte gjort så mycket idag, än. ska snart ut och måla bänkar igen.. Annars inget planerat. Igår var jag först på tennisträning här i Ödeshög, det var roligt. Och sen vid 6 var det pyjamasparty hos Selma. Jättekul! Vi körde bl.a. en fem-kamp, badade lite och åt tacos. Sen pratade vi typ bara. På förmiddagen gjorde jag inte så mycket. Vet väl inte riktigt  vad jag ska skriva... Väntar på att pappa ska komma med färg så jag kan fortsätta måla :)

Amiral (hästen som jag red i tisdags) kommer även till oss på onsdag, vi ska ha honom då hans ägare åker på semester och han måste hålla igång, då han ganska nyligen har haft fång. Han var rolig och rida lite busig (men han var nog bara glad tror jag) Han hade väääldigt stor galopp. Han var jättesnäll och duktig eftersom han bara är 4 år och i stort sett bara inriden. Han kan inte så mycket alltså. Jag har ingen bild på honom men han är en fux och söt. Vi får väl se hur det går den veckan då.. men eftersom jag klarar av Goliat ganska bra borde jag nog klara Amiral också. ;)

Har nog inget mer speciellt inplanerat på sommarlovet. Kanske ska ha någon form av poolparty eller liknande. Och jag kommer ju fortsätta sommarjobba med fotbollsgolfen och det kanske blir något mer att måla när jag sen är klar med bänkarna. Om jag blir klar.. vet inte hur många gånger de behövs målas.. Om ni har förslag på vad jag ska skriva om eller om jag ska ha någon sorts tävling eller liknande, får ni gärna kommentera :)

Det var nog allt jag hade att skriva. Kraaaam <3<3<3
 
 

Dagen :)

 
 
 
 
Heeej! Dagen har varit bra, jag har inte gjort så mycket. Målat bänkarna vid fotbollsgolfen med olja, det behövdes! Men måste nog göra det mer än en gång.. Tagit hand om fotbollsgolfen lite och typ badat, det är det enda jag gjort idag (nästan..) men allt det andra är inget intressant (om nu ens det här är intressant... ) Har väl inte så mycket att skriva om så detta får bli ett kooooort inlägg med många bilder istället ;)
 
 
Kraaaaam <3
 
 
 
 
dock bara gamla bilder...

det jag köpte i Blekinge

Hej nu kommer äntligen detta inlägg :) 
 
Ha överseende med att bilderna inte är så bra... 
 
en blå, kort tröja med korta ärmar. Köpt på H&M för 49:90. 
 
Sandaler från BR skor för 295 :-
 
 
Necessär från ett stånd på Östersjö festivalen. För 88 :- det var 20% rabatt (har jag för mig) så ursprungspris 110 :- 
 
Träningsbyxor långa, från Team sportia. De kostade 249:- ursprungspris 499:- 
 
Klänning,  från ett stånd. Den kostade 90 :- 
 
Ett par "cooa byxor" nej jag vet inte vad dom heter, men de är fett sköna och jag har velat ha sånna jäääättelänge. Men alla andra tycker de är jättefula... :'( Men nu har jag köpte dem! <3 De kostade 99 :- och jag köpte dem på Merice, vet inte vad det är för affär men nån i Sölvesborg. 
 
En pyjamaströja från Cubus. Man kunde köpa byxor till oxå men valde att inte göra det. Den kostade 99 :- 
 
Jag köpte även lite andra småsaker :)
 
Så det var typ det jag köpte ;) 
 
 
Kraaaaam <3

Amiraaaaaaal

Hejsan!!!! Idag ska vi åka till omberg, vet inte om Frida & Otto följer med. Men Alva tar med strumpan och jag ska testa amiral! Det är Ellas och Mias häst och vi ska ha hand om honom nästa vecka (tror jag det är) och då kommer han bo hos oss. Jag ska då rida honom lite och jag ska testa honom idag. Det ska bli såååååå kuuuuuuul!!!!!!! ❤️❤️ 

Kram kram 



Skriver sen

Om alla saker som jag köpt och så, när jag sitter vid en dator, och här kommer en random bild bara för att..! :) kraaaam 

❤️

Blekinge

Hej! Denna vecka har jag varit i Blekinge, det är därför jag inte har bloggat. Vi var bland annat varit på östersjö festivalen, hovdala slott, och shoppat med mer. Ska till hästholmen och bada nu så skriver mer sen :) 

Glömde skriva..!

Detta är en bok som kom idag, lääängtar så mycket tills jag kan lösa den ( håller på med en annan nu) det är en uppföljare till miss Peregrines hem för besynnerliga barn är såå spänd på den!! ❤️ Hoppas den är bra bara! 




Kärlek till böcker! ❤️

Heej! JAG ÄLSKAR BÖCKER!!!!!!!!!!!!! De är såå underbara (de flesta..) och man får bilda sig en alldeles egen uppfattning om personerna, i filmer så bestämmer de ju hur personerna ser ut å så, inte alls lika kul! Och man får höra massa fler tankar och massa!!! Älskar dem!! Vad tycker ni om böcker, gillar ni att läsa? 

Bra böcker: 

* miss peregines hem för besynnerliga barn - ransom riggs
* twilight - Stephenie meyer 
* englesfors trilogin ( cirkeln, eld, nyckeln) - Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. 
* skämmerskans dotter - lene kaaberbol 
* jag väntar under mossan - Amanda Hellberg 

Det är några av alla böcker jag älskar! ❤️ Vill ni ha fler boktips eller andra tips kommentera!! Eller om ni vill ha resentioner så kan jag nog fixa det oxå! ❤️ Kommentera bara så ;)


Kram kram!! 

Hej

Idag har jag inte gjort mycket, internet funkar fortfarande inte så skriver från mobilen. Har tagit hand om fotbollsgolfen lite men annars inget typ. Det var jättekul på Falsterbo vi gick runt mycket till olika montrar men det var inte så mycket att köpa. :(  jag kanske redan har skrivit detta..? Men skriver igen. Köpte en slichehäst och lite hästgodis. På tisdagen åkte vi ner till Skåne. På vägen var vi på ett älg och bison safari som man åkte runt i bilen. Det var kul. Fast de var inte så aktiva då det var varmt så de låg mest i skuggan. 


Sen på tisdagen när vi kom fram gjorde vi inte mycket vi åkte och badade i havet. Det var skönt, men myyycket sjögräs (blää) och saltvatten (såklart). Annars var det skönt. Och sen på onsdagen var det ju Falsterbo, pappa och jag gick ifrån en gång och badade mitt på dagen där var det inte så mkt sjögräs men kallare där.. Sen på torsdagen åkte vi hem och på vägen stannade vi och badade (igen) där var det perfekt, inget sjögräs och lagom varmt! <3 det var typ de dagarna "semester" hahah :D 



Vitlöksbröd på en pizzeria, jättegott! 
Piiizza<333

Nellie rider ärevarv på Falsterbo

Det var lite bilder kraaaam <3 

Internet.. :(

Heej. Skulle ju skriva ett låååångt inlägg nu men orkar inte göra det på mobilen och internetet dampar så det funkar inte på datorn.. Men det kommer nog ett senare om internet tillåter det.. :( Aja har varit bortrest tre dagar nu därför inget bloggande vi har varit på FALSTERBO HORSE SHOW!! Det var suuper kul! <3333 det var mest kläder å träns som de sålde så köpte inte så mkt. Lite hästgodis typ. Och lite annat gjorde vi trevligt i alla fall. Blev inte så mycket bilder heller antar att det var för att jag inte riktigt hade tid med det utan ville titta när det väl hände. Om nu det är en bra ursäkt. Men skriver som sagt mer sen. Kram kram 

Ps: var ute och skrittade Otto lite oxå Alva barbacka på strumpan men jag hade sadel. Om nu det var intressant..? 


Nellie som red ärevarv (hon vann) 

Snabbinlägg :)

Hejj. Skriver bara ett litet snabbinlägg, har inte riktigt tid men jaja ;) Ridlägret var bra från dag 1 till sista. Jag har väl skrivit vad vi gjorde förutom sista dagen eller? Tror det i alla fall. Men på sista dagen körde vi först som en gymkhana (stavning?) fast det var bara en "gren" som man satt på hästen. Men första var att man skulle springa en och en från ena kort sidan till andra i ridhuset och sen när alla kom i mål skulle man ställa sig plankan och det lag som stod längst vann. Vi kom 2:a på den (mitt lag) Men skriver sen för måste gå nu, jag vet konstigt inlägg men de andra grenarna kommer i ett annat inlägg. Måste gå nu puuuuuss!!! <3<3
 
några av mina pluttisar <3

Hej!

Hoppasset gick bra, men jg blev för hård i handen så hon sprang fortare och fortare och när man blir hård i handen är det  svårt att stanna henne för då får man hela hästen i handen. Men det gick bättre sen när jag tänkte på att vara lätt i handen. Så det var mitt fel, hon gick super fint annars igår. :) 
Älsklingen!! 

Ska åka nu, blir galopprogram på em förmiddagen vet jag inte!

Heej!

Igår så glömde jag blogga... Men igår körde vi ett stenhårt dressyrpass, jättekul och meja har aldrig gått bättre! (Med mig, i alla fall) och på förmiddagen körde vi lite barbacka. Då hade jag deffi. Och vi körde "minuten" man ska komma över så många bommar som möjligt på en minut och jag klarade 16 st. Det är jag nöjd med eftersom jag inte ridit deffi tidigare :) 


Idag har vi kört lite markarbete på förmiddagen, jag hade meja. Det gick bra, men inte bästa passet. 

Men ska gå och göra färdigt meja för hoppasset nu kram 

Ridläger dag 1 - avklarat!

Hejsan! Ska snart åka iväg till mjölby igen :) det var jättekul igår, men har väääärldens träningsverk idag.. Igår började vi med en liten uteritt, den blev väl sådär.. Vi red fel typ 2ggr men annars var den väl bra. Sen åt vi och fodrade hästarna och så. Sen på eftermiddagen kom det en gästtränare - Magnus Andersson. Vet inte vem det är men han var väldigt duktig (och sträng..) och då hade jag meja, hon var så klart väldigt pigg eftersom de haft ledigt i typ en månad så allt gick väldigt fort.. Och jag tyckte att allt gick skit.. Men det blev  bättre när Magnus sa att jag var duktig och fick två guldstjärnor! Det fick jag för att jag satt kvar och drev på meja när hon bockade. Dock var det inte särskilt svårt att sitta kvar om man jämför med goliat.. Men måste åka nu sååå hejdå skriver senare :) :p 


Lilla meja, tog dock ingen bild på luna som jag red på förmiddagen (glömde skriva det.. Hihi)

Riiiiiidläger!!!

Heej, är suuper taggad nu för klockan halv nio åker jag på ridläger jippi!! Undra bara vem jag får.. Hoppas det inte är typ Teddy som jag hade förra året det gick inte så bra.. Han var alldeles för stor.. Men är super taggad i alla fall. :) kunde knappt sova i natt, vet faktiskt inte varför.. :( men det går nog bra. 

Hejdå i alla fall fårse om det blir nått inlägg senare idag ;) :) 

Harry.. Beredd att leka och busa när som helst ;) :p 

idag händer

ingenting! Mitt jobb är ju fotbollsgolfen men det kommer ju ingen..! :'( Ända gångerna det kommer är när jag INTE kan... t.ex. nu på lördag har vi 3 bokningar men kan jag då? Näääääää!!!! För på torsdag börjar mitt ridläger, jippi!!!<3 Fast en sak som är dåligt är att det bara är 4 dagar, men aja bättre än inget. Längtar så mkt. Vill också rida! :D HAr inte gjort mycket idag, har bara kört lite tennis med anton annars inget speciellt. Någon som har förslag på vad man kan göra sköna sommardagar (förutom att jobba typ..) kommentera i så fall, tack <3. Ska ju bowla imorn också, två gånger i veckan är det ju tänkt.. och sen senare typ nästa vecka eller nått ska jag nog börja måla lite åsne-staket. Kul.. få färg i håret jippi! Nej men man tjänar ju lite pengar i alla fall ;) :p  Ska snart äta jordgubbar + toast. Gott!! :) Annars blir det väl inte mycke.. :) bye bye :D :D :D 
 
 
 
 
 
ps: Tycker ni att detta är en fin sommarbild? Jag älskar den <3<3 Kommentera :p 

RSS 2.0