Cirkus ikväll med vännerna!

 
Hej!!! Dagen helt okej!! Började med lite snack om skolresan, till stockholm ska vi i Juni, så himla kul!!! Räknade lite på pengarna tror det blev nästan 2000:- över. coolt! Hade sen syslöjd gjorde ett armband till min kompis Erica! Fick sen glass i slutet av lektionen. Hade sen vanlig lektion och sen idrott. Ganska normal dag. Men är hemma nu. sen vid halv sju ska jag åka till vättervallen och gå på cirkus. Den börjar klockan 7. Jag ska gå med Selma och Erica. Det kommer bli jättekul! Vi hörs, hejdå!!<333
 

21/5-13

Tjabba! I söndags var jag ute med Alva hon tog lite kort på mig och Goliat med sin nya kamera. Det gick rätt så bra.. åt bara liiiiiiiiiiiiiiite för mycket gräs... synd att det inte var så mkt sol..men gick bra ändå! Jag gled av en gång när jag inte fick upp huvet haha.. Det kommer bilder nån gång när jag lyckats få dom till datorn.. Igår skulle jag till omberg med skolan, inte världens bästa dagval! Vi skulle vara där hela dan men var typ bara halva för det spöregna nästan hela dan sen började det åska och  den var jättenära för det lät samtidigt som blixten kom. Och just då var vi på guidad tur runt omberg och guiden tvingade ut oss på ett öppet fält inte snällt!!! Trodde att jag skulle dö men som tur var gjorde jag inte det... Men det var jättejätte läskigt!! Men aja både jag och hästarna överlevde så det var ingen fara. Idag har dagen varit normal regnat lite bara. Alva mamma och jag ska snart åka sen ska mamma och Alva till mjölby och rida Strumpan ska med me. Kul! Får väl vara hemma och göra läxor...(suk*) aja vi får se...
 
kram!<3 hejdååååå!
 
 
ps: mamma fyller år imorgon grattis grattis i förskott!!!<3

2013-05-16

Hej! Nu kollar jag på Eurovision song contest just nu Israel, inte jättebra... Har varit och ridit mamma red med och Alva och Ella hängde på också. red i ravinen. Det gick riktigt bra bockade bara en gång, var när vi galopperade i uppförsbacke. Men jag satt kvar. Vi träffade Frida oxå. Skolan har varit bra fick reda på nationellt prov i matte, är jätte nöjd! För att få A var man tvungen att ha minst 100 poäng. Gissa vad jag hade! 101 poäng!!! WOW!  Men det betyder ju inte att jag får A i betyget... Aja jag är supernöjd! Igår var jag och red i Mjölby. Var först inte uppskriven på listan..men vi (jag, mamma och ridläraren) kom fram till att jag skulle ha Dizney (en häst jag inte ridit) ja då blev jag ju lite nervös för vi skulle rida ut oxå men det var ju ändå kul. Men sen när jag kom in i ridhuset och skulle hoppa upp så kommer Fia (en annan ridlärare) och säger att jag ska ta Casper i stället. Jaha tänkte jag men jag vill ju rida Dizney :( men jaja jag tar ju Casper i alla fall som jag blir tillsagd. Men det går ändå riktigt bra han är bara lite seg.. även ute. Men sen efteråt kommer jag ju på ja det var rätt bra att jag tog han eftersom det redan var två nya små busiga hästar med så att det blev lite lugnare. Jaja jag är ändå nöjd! 
 
Imorgon ska jag till skolan (som vanligt) sen dansar jag efter. Sedan brottom till ridningen i mjölby. Sen duscha fort och sen på kalas till Selma så det blir jobbigt... jaja löser nog det.. kram kram!<3

Eurovision songcontest 2013

Hej! Sitter och kollar på tv är lite försnack om eurovision det börjar snart första semifinalen.  Jättekul! Idag har dagen varit normal inget oväntat. Sen efteråt åkte vi till stallet Alva och mamma ska rida idag. Strumpan var inte alls glad idag... Hon ville för det första inte bli fångad hon sprang bara runt och jagade Mira.. Sen fick mamma tag i henne med hjälp av hinkar. Sen hade hon tydligen kört Rodeo med Alva i Mjölby men dom är påväg hem nu. Ska kolla på Eurovision nu!
 
Kram!

torsdag - söndag v. 19

Hej! har ju inte bloggat sen i onsdags så här kommer resten av veckan :)
 
TORSDAG!
Jag gjorde inget typ, slappa lite, var ju lediga p.g.a kristihimmelsfärd.. men var ute och red med alva :) det gick bra. har inte så mkt att berätta om ;)
 
FREDAG!
Jag slappade mest var ute och red en runda med alva :) Det gick bra han var pigg! Jag åkte sen på kalas hos Alina det var jättekul!
 
LÖRDAG!
Jag var i kyrkan och kollade på Alva för hon konfemerade sig, sen var mina kusiner, mormor och morfar hemma hos oss och åt lite och sov över. Alva fick lite grejor, halsband, ringar, olika smycken en kamera m.m.
 
SÖNDAG!
 
Kusinerna åkte hem och  jag och Alva åkte och red. det var kul!
 
 
 
hejdååååååååååå<333333333333
 
 
 
ps: ska åka och rida nu...

Onsdag!

Hej! asstolt sen i onsdags. Fick rida en unghäst vid namn Meja! Hon är bara 5 år typ bara inriden inget mer... första gången jag red henne, alla andra blev asavundsjuka och var ju tvungen att "hacka" på att jag hade en knapptelefon och ingen touch, jag har ju en sån "stenålders" mobil, då måste man ju bara kommentera det ungefär 75 miljoner gånger bara för man får rida en svårriden häst... Men jag var så klart hur nervös som helst när jag fick se att jag skulle rida henne började ju typ hyperventulera.. Men hon var jättetrevlig i boxen, hur sällskaplig som helst, jättemysig. Sen var hon ju hur pigg som helst i början, kunde knappt stå still när jag skulle hoppa upp så alva fick hjälpa mig lite... sen började vi lektionen med att kolla gas och broms (som vi alltid gör) det gick ju inte sådär jättebra.. gasen funkade ju men inte riktigt  bromsen, jag fick rida in i en annans rumpa hela tiden för att få stopp på henne. Men vi började i alla fall med lite övningar, man skulle trava på lång- kortsidorna och skritta på en tiometersvolt i varje hörn, det gick väl inte så jättebra i början men efter ett tag kom jag på henne lite grann.. men sen skulle vi galoppera på lång- kortsidorna och trava på volt, det var svårare! Men det gick riktigt bra där också. Sen i slutet travade vi runt lite gjorde lite bakdelsvändningar(i skritt) och trava på långa tyglar, och lite sånt.. Sen skulle vi galoppera igen då gick det riktigt bra (hon började nog bli lite trött..). Och då gick det jättebra att bryta av så slutet gick det super bra! Jag är supernöjd med den ridlektionen det kändes att hon lyssnade på mig i slutet, hon kanske blev min nya favvohäst, vet inte.... men jag vill i alla fall rida henne igen! Hoppas jag får henne nästa gång med!
 
Kram kram!<3
 
 
lite knäppa bilder på mig och Meja.... (Alva tog dem)

7/5 2013

Hej! Idag har jag mest bara planerat inför skolresan till Stockholm det var kul! Sen räknade jag lite matte. Det har varit en bra dag:) imorgon blir det nog en kort dag. Och sedan är vi lediga  torsdag och fredag eftersom det 
är Kristi himmelsfärd. Skönt! 
 
 
Hejdå!

RSS 2.0