TÄVLING!

Hej! Idag har jag tävlat,hoppning. Det gick bra. Jag hoppade 50cm med Goliat han var väldigt seg idag kunde inte ens få galopp när jag körde, fast på framridningen gick det bra men han var nog inte på humör idag... Men han slängde av mig två gånger på framridningen. Första gången ramlade jag på huvudet, det gjorde lite ont.. Andra gången på sidan. Sedan när jag skulle hoppa en tredje gång så hamnade jag framför sadeln men mamma sa att jag skulle driva på då gjorde jag det. Haha lite skumpigt utan stigbyglar och framför sadeln. men sista gången på det hindret gick det bra. Men sen när detväl var dags så var han jätteseg och kom knappt över det blev verkligen helikopter hopp... Men jafred felfritt och fick en rosett. Valde en röd! Men dt var helt fantastiskt att strumpan och Goliat kunde stå brevid varandra i transporten utan att äta uppvarandra. De skötte sig jättebra. Sen när det var strumpans tur så var hon helt galen! På framridningen höll hon på och bocka och så... Men Alva satt kvar sen hoppade hon bara 60cmfast honskulle hoppa 70 men när strumpan väl fick börja hoppa gick det jättebra!! 
 
Kram kram! 
 
 
Ps: det är skönt med påsklov nu!!!!!!!! :) 😃

Förlååååt!!!!

Hej jag vet dålig uppdatering... Men här kommer min förra vecka :) 
 
Förra veckan: 
 
Måndag:  jag gjorde inget särskilt gick i skolan och åkte sen till stallet och tog in hästarna. Men jag red inte. Det var så dåligt väder. 
 
Tisdag:  jag gick i skolan fullt upp! Jag gjorde muntligt matteprov det gick bra :) 
 
Onsdag: det var kort dag skönt! Sen åkte vi till stallet jag hade tänkt ta med Goliat till ridningen men det gick inte för det var mycket snö så jag lånade Isse det gick lika bra det. Vi hoppade bana ;) 
 
Torsdag: jag  var i skolan som vanligt  sen åkte  jag till Mjölby med  Alva och strumpan  jag red Isse. Det gick bra. 
 
Fredag: jag gick i skolan det var som vanligt inget annorlunda!Sen dansade jag. Det gick bra och vi åkte till hästarna och tog in dom! 
 
 
Kram kram<33
 
 

12/3-13

Hej! Idag har jag gått i skolan, som vanligt! Vi gjorde inget speciellt. Mamma och Alva harmun åkt och ridit jag är ensam hemma. Tänkte plugga lite me men får väll se hur det blir med den saken.... Nej jag skoja bara måste plugga! Men imorgon ska jag ha nationella prov, hjäälp!! Haha nej tror det går bra. Men jag måste sluta nu. hejdåå:)

Min vecka!

Hej! Min vecka:
MÅNDAG inget speciellt direkt jag hade studiedag så låg och slappa i soffan ;)
 
TISDAG gick jag i skolan, skoldagen var som vanligt.Sen på kvällen åkte mamma och Alva och red. Det gick bra för dom. Men jag satt hemma och läste läxor. 
 
ONSDAG jag hade kort dag gick till 20 över 1 sen åkte jag till stallet och mockade och gjorde i ordning maten. Sen åkte jag hem och plugga lite innan mamma och Alva kom hem. Sen åkte vi till stallet och gjorde i ordning Goliat och lastade han. Sen åkte Han med till Mjölby. Det gick jättebra! Han tyckte det var roligt! Gud vad glad han var.
Men han blev rätt svettig... Vi körde lite bommar sen blev det små hinder...Ingrid hade någon lite svår att låta bli att lägga upp det till hinder..
 
TORSDAG jag och Alva åkte till Mjölby och red i hopp gruppen. Alva strumpan och jag Isse. Det gick bra för båda två. Isse var pigg som sjutton! Haha
 
FREDAG jag gick i skolan som vanligt  sen dansade jag. Det gick bra. Sen red jag lite på ridbanan och tränade dressyrprogramet.
 
LÖRDAG idag har jag tävlat med Goliat. Dressyr. Det gick bra men han blev lite orolig när han fick vara själv i ridhuset.  Så när jag skulle galoppera så bockade han av mig. Haha men det gick bra men jag blev diskad men jag är ändå nöjd! Det var ju trotsallt första gången jag tävlade och han var själv i ridhuset. 
 
SÖNDAG imorgon ska jag nog göra lite läxor tror jag. Kram kram nu ska jag kolla på melodifestivalen!! Hahah kram!
 
 

RSS 2.0