Förlåt alva om jag härmar dig men har inga egna ideer!!

Hejj nu ska jag köra med fototävling, alva jag vet att du säkert inte kommer gilla det här men jag har inga egna ideer men jag vill i alla fall göra det en gång!! SNÄLLA ALVA<3<3<3 älskar dig! Men jag vill gärna få in lite kommentarer på vad jag kan göra för tävlingar på bloggen. snälla kommentera och var med och tävla!har träningsvärk...

Hejsan jag orka inte blogga igår efter ridningen men det gick ganska bra, vi hoppade. Det var ganska svåra övningar också!! Men sen också ringde jag till en tjej som man skulle ringa till om man ville bli fodervärd. Och det ville jag. jag blev det också på BLIXTEN kul kul!! jag skulle ta jämna veckor men jag får inte börja förens veckan 8:( synd. han skulle vara uthyrd vecka 6. Men jag får väl klara mig. men nu har jag massa treningsvärk också bra men inte bra.. jag har ju jobbat i alla fall. Men det gör ganska ont! ajj

Men idag har jag varit i skolan det var roligt. Jag hade hemkunskap idag också vi gjorde hamburgare. GOTT men imorgon ska jag ha min idrottslektion. Vad nervös jag är!
men puss bloggar mer när jag har nått kul att säga.

kom hem från skolan!

Hejj nu har jag precis kommit hem från skolan, skönt! gillar inte långa dagar! Men det var väl kul ändå att vara tillbaka. roligt att se alla kompisar igen. :-) Hoppas ni också har haft det bra. men det hände inte så mkt men en sak som hände är att jag ska ha min egna idrottlektion på onsdag! GUD VAD PINSAMT!! kommer inte klara det ju. men ja hoppas väl på det bästa elr?! men snart ska jag åka och rida oxå det blir ju kul!! Hoppas jag får Blixten jag gillar han han ä ju BÄST! älskar han<3<3<3 men idag ska jag inte glömma mobilen i alla fall. men jag har inte så mkt att skriva så HEJDå allla vänner:-)

snälla

bildbomb från fjällen

Hejj:) här kommer en bildbomb från fjällen:-D


Okej har inte så många bilder som jag har laddat upp:( men här kommer andra fina bilder.


han är såå bra!!
nu kommer bilder från förra året i fjällen

så här kom några bilder men kommer fler från i år i fjällen när jag laddat upp dom från kameran!!<3

men ja pussi nu vet ni lite


du är allt för mig!<3

Hejjsan jag är hemskt ledsen för att jag inte har uppdaterat bloggen men det är för att jag har varit i fjällen hela veckan. och det fick inte jag säga, så då har jag inte haft så mkt att skriva:) Men jag åkte på söndagen och då hann jag åka lite skidor och sen har jag åkt hela veckan, idag var jag tvungen att gå upp kl. 7 för att börja packa. JOBBIGT!! Men nu har jag ÄNTLIGEN kommit hem. skönt tycker jag, jobbigt och åka bil.
men jag har inte jätte mkt att skriva men imorn ska jag åka och rida i Alvastra ryttarna kuul!! Hoppas jag får Blixten igen.:-) men i alla fall det kommer bilder och mer sen för nu är jag trött!!
byebye så länge.♥

Är med i veckans bild.

Hej jag är med i veckans bild hos Alva, gå in och var med du också klicka här för att komma till den
det är är bilden jag tävlar med ↓

lite suddig kanske, men jag är nöjd med den!! Hon är såå GULLIG!
byebye<3♥

Är med i veckans blogg

Hej
jag är med i veckans blogg hos SANDRA på http://ssandrasara.blogg.se gå ni och var med du också:)
Puuussss du kan också klicka här för att komma till den:)
ses

Jag är med i fototävling på hastalva

Hej jag är med i Alvas fototävling på hastalva.blogg.se gå in och var med du också:)
Detta är bilden jag tävlar med ↓

pussssssssssss<3<<3<3<3<3

Godnatt

Jag har inte bloggat för har inte haft nått att skriva:(
Men ville säga GODNATT! så godnatt då:)


idjgfidc

Tjabba:-)
Tack Alva för att du gav mig ett tips. Men jag har varit i stan en stund nu det var kul jag hittade lite kläder där. Jaa snart ska jag åka och rida hos Lill-prinsen. Var ett tag sen jag var där nu så det blir kul tycker jag:-)
Jag tror att det blir dressyr eller hoppning på schemat men vet inte..fårse vad alva vill.
Men jag har inget att blogga om för det har inte hänt nått så vi får väl se. -.-
PYSS
ps en länk till rebecca -.-


Hallojjjjjj

hejj just nu har jag tomt i huvudet på överskrifter!! Varför ska det vara så svårt?!
Men ja jag var i skolan i dag var väl okejj inte jätte kul men... jag har inte så mkt att skriva om den för den var precis som den brukar. Men sen dess har jag inte gjort så mkt förutom att vi vallade gässen och ankorna det var kul. dom såg roliga ut. men sen har jag faktiskt bara kollat på tv, men väntar nu på maten ska äta thai mat GOTT
vet inte hur det stavas. Men ja sen imorgon var det meningen att vi skulle rida hos Lill-prinsen och Mira men vet inte för har inte fått tag i dom så vi kunnat fråga så vi får väl se..:( Men i alla fall annars får vi göra nått annat.
men det har inte hännt så mkt så har inte så mkt att skriva.
byebye

Veckans blogg är lottad

Hejj:)
Nu har jag lottat "veckans blogg" och vinnaren blev BECCA:) stort grattis till becca:) Nu kommer du få en länk till din blogg nu (förlåt men tyckte det blev så jobbigt och hålla reda på när en vecka gått så kör med bara nu. förlåt) men hoppas du blir glad ändå. men var gärna med i veckans blogg nästa vecka. Men här är alltså en länk till BECCA:) men ja puss på er då!
 

lånar alvas dator hihi

Hejj alla läsare som fortfarande läser den här bloggen:-)
Men idag har jag inte gjort jätte mkt gått i skolan, men vi hade syslöjd (eller textilslöjd som alla vuxna vill att man ska säga) men i alla fall vi stickar nu kul faktiskt jag har börjat sticka en katt, ganska jobbigt faktist! Men börjar lära mig.
Men sen har jag inte gjort nått roligt i skolan. men jag gör inget nu bara sitter och tittar på handboll. Kul det är mest anton som kollar. men lånar alvas dator. Tack alva bara för jag får låna den får du en länk här hehe:-)
men jag ska snart göra lite läxor... jobbigt har redan räknat lite matte men har glosor också. men mamma har lagat min väska också så nu har den ett lila band och ett rosa.. fint. tack mamma!!<3
men jag har inte så mkt att skriva men under kvällen eller i alla fall imorn så kommer vinnaren av veckans blogg. har varit dålig jag vet.
men puss puss*<3


tråkig blogg jag vet!

Hejsan alla vänner.
Jag vet att kanske den här bloggen är tråkig men kommentera om ni har nått sätt som gör den roligare:)
:-D
Men jag har inte gjort så mkt nu när jag kommit hem från skolan, har bara övat på glosorna har 13 st. men ja snart ska jag ta och läsa eng texten och historia texten också.. inte så kul men måste väl göras.
Men bea våran lilla bus hund har bitit sönder min skolväska. Inte så kul!! Bea fyfy
men ja jag får väl ta en annan av alla väskor vi har! Jag har nite gjort så mkt i skolan heller vi slutade jätte tidigt 20 över 1 skönt. men alva går till halv 4 eller nått så blir ingen ridning hos Lillprinsen idag:-)
Men igår så blev det inte att jag följde med alva till mjölby för jag åkte in till jönköping och fixa min dampmobil tog bara en kvart. så nu funkar den fast alla kontakter raderades:(  synd så får skriva in dom igen.
men pussi

fyfy på dig bea!!

ja ni fattar...


från när alva och jag var ute och tog kort:)
pusssss


Tidsinställt

Hejj gjorde ett tidsinställt som tydligen inte kom upp men den kommer nu.
Detta är första gången jag gör ett tidsinställt.
pusssssssss

Massa läxor!!:(:(

Halloj ja ni såg förmådligen mitt tidsinställda inlägg kanske inte jätte bra men ja:)
Men idag har jag inte gjort så mycket men jagb har ju gått i skolan det var som det brukade typ vi hade hemkunskap! Kul tycker jag. Vi gjorde pizza mackor eller vad det heter.. men ni fattar väl?! Men i alla fall. Ja sen åkte jag hem med pappa, skönt att slippa vänta på bussen. Men nu sitter jag bara här och gör inget. Lyssnar på Eric Saade, han är BÄST!! Men idag ska jag nog bara göra läxor och inget mer. Kanske följa med Alva när hon rider i mjölby men det är nog bara om Becca och Julia ska dit. För jag har ganska många läxor jag inte har börjat på... men tjejer ska ni dit??:-) men det var jätte kul när vi var här måste göra om det igen men kanske hos julia:-D
men har inget att skriva pussi
bilderna fårn i söndags får komma nån annan gång för jag vet inte riktigt vilka bilder jag fick lägga upp på dom andra.. måste fråga det!!


Är med i veckans blogg

Hejj jag är med i veckans blogg klicka på bilden.

pussi

Jag vet att jag har varit dålig med detta....

Hejsan igen
Hoppas ni inte har blivit sura på mig för att jag inte har skrivit nått!:(
Men vi hade jätte kul när Becca och Julia var här!! Vi tog ganska många bilder men nu sitter jag på fel dator så har inte dom men dom kommer sen.. Men ja sen så blev det ganska sent och då orkade jag inte mer än att slänga mig i soffan  ett tag sen gå och lägga mig. Men idag har det inte hänt så mkt men jag har varit och ridit och nu har jag duschat. Men vi hoppade idag och det var kul jag red Blixten igen han var lite slö idag men ja det gick bra kanske lite för slött.. men nästa gång går det nog bättre:p Men jag ska nog också få en egen foder häst! JIPPIE Men då ska jag nog bara ha den varannan vecka... fårse. men nu sitter jag och chattar med Emma och Regina det är roligt det<3<3 men jag tror inte jag orkar lotta veckans blogg men imorgon gör jag det! Jag Lovar.
men ja jag glömde förstås ta med mig mobilen till stallet så det blev inga bilder idag heller:(:( Dumma dumma mig!!!!!! men nästa gång tar jag (kan jag nästan lova) men hittade inga på deras hämsida heller:(:'( Men ni får klara er.
Pussiii pussii på er<3

länge sen jag var hos dom..

inget långt inlägg asså:D

Hejsan svejsan;) Jahopp jag har inte gjort så mkt kollat på tv. men ja vaknade för kanske en halv timme sen eller nått vet inte riktigt...
Men i alla fall jag ska vara med Becca och Julia idag dom kommer hit efter dom har ätit;) Det blir kul!!
Saknar dom såå
men jag har inte så mkt att säga men imorgon kommer jag lotta veckans blogg så anmäl er om ni inte har gjort det;):p
Men puss :-)

Hissar och Dissar


1. djur
2. Snart fjällen
3. God mat
4. hästar
5. åka fyrhjuling


1. ingen snö
2. skolan
3. myggbett
4. dumma mäniskor
5. att städa

tjarå

Kolla min testblogg;)

Halloj nu har jag ändrat min test blogg som jag gjorde tidigare idag;) Men ja den heter kollamittsmink.blogg.se gå gärna in på den och kommentera:):p nu sitter jag och skypar med Becca och alva fast vi använder samma dator;):p Men ja vi åkte fyrhjuling tidigare idag men tänkte rida men det gick inte:( men imorgon ses Julia och Becca hemma hos oss för då ska vi fyra vara:):p kul!!!
men pussii det var bara det jag ville säga:)
tryck på bilden för att komma till min blogg;):-)

Bildbomb

Hej här kommer en bildbomb från idag;) Alva tog bilderna.

Ja det var några av alla bilder men kommer mer sen orkar inte lägga upp alla;)
byebye


svar på komentar;)

Anna Börjesson  (snarpa@spray.se) om Ibland är det svårt att komma på rubriker!!:
Hej Ebba, vad fin blogg du har. Jag har ju flera ponnysar som behöver ridas, ta med Alva och kom om ni har lust. Hlsn Anna i Karlsfors

Svar: Hejsan Anna;) vad kul att du har kommenterat. Hur har du hittat min blogg? Jag vill gärna komma och rida hos er nån gång;)  Ada och jag satt och pratade lite en stund för några dagar sen. Jag vill gärna komma och rida nån gång:p

ÖÖVVEERRSSKKRRIIFFTT??!!

Halloj alla fina personer;) hoppas ni mår bra efter gårdagen:) Eftersom det var FREDAG DEN 13:o :p
Men ja i alla fall jag tror inte på sånt där men det kanske ni gör... men det kom ingen otur till mig i alla fall;)
men glöm inte veckans blogg snart lottar jag faktiskt!! men jag sitter nu och skypar med Stella:) Jätte kul hon är min brevvän:) Försöker komma på ett namn till hennes blogg:) men ja nu har vi äntligen kommit  fram till ett namn så nu gör hon en blogg;) Kolla den du kan trycka här -> för  att komma till den:):p men aa vet inte rikigt vad jag ska göra idag... kanske skulle vara med Julia, Becca och Alva vet inte kanske blir imorgon är inte riktigt bestämt men vi får se.. men ja har inget mer att skriva men kommentera gärna och glöm inte veckans blogg:):D pussi<3<3

gjorde den själv med hjälpa av picnik.com och lite google.se :p
byebye

Storm ute?!

Hejsan:)
Jaa nu känns det verkligen som riktig storm! Jätte jobbigt och kallt ute! Ja jag har gått i skolan till halv 2 elr nått;)
Men ja det var väl en okej dag inte så jobbig bara lite stressig tycker jag. För vi äter på en skola (inte våran vanliga utan högstadiet) och sen ska vi ändå ha lektion på den vanliga och har bara en halv timme rast elr nått! JOBBIGT?! Men i alla fall vi slutade dagen med bild och det är skönt för det är roligt och man behöver inte använda hjärnan lika mkt så det är skönt om man är trött;):p
Men ja sen satt jag och pratade med en "vän" eller vad man ska säga att hon är vet inte riktigt hihi;) Men ja sen kommer det helt plötsligt värsta stormvinden och vi satt under en busskur och den är nite så hållbar så det känndes som om den skulle gå sönder och bara flyga iväg jätte läskigt!!!! Men ja sen när jag kom hem så hade ett JÄTTE stort träd blåst ner då skojar jag inte det är jätte stort!!!!!!!!!!!!! också läskigt men ja. Men jag har inte så mkt att skriva om nu :)
PUSSS*
ps: glöm inte veckans blogg:) :-)

Sveriges mästerkock!!

Hallojj;) sitter och tittar på svergies mästerkock! Det är bra det.
men aa det har jag inte så mkt att skriva om men gör ett inlögg för jag ska säga att jag är med i veckans blogg hos Sandra;) gå in på hennes blogg här: http://ssandrasara.blogg.se gå in och var med du också;) jätte fin du kan också klicka här :p
pussipussi höres

vi har en levande diskmaskin som går runt och tvättar allt^^

haha jag skojar inte om det där! Våran lilla Totte gillar att gå runt o slicka i skålar som det t.ex. har varit fil i eller nått;) ser ut som den kommer från diskmaskinen hehe:P:) men aa hejj i alla fall!
jag har inte haft tid att blogga:( SORRY men nu kommer nog ett ganska låångt inlägg<3
men igår började jag i skolan. TRÅKIT! Men aa kanske lite skönt o komma igång igen o så har vi fått en ny klasskompis oxå kul! hon heter Regina hon gillar hästar och hon verkar jätte snäll och trevlig, faktiskt lite blyg men vet inte så mkt om henne än.. men ja vi får se. men ja ¨det gick bra att rida på alvastra ryttarna;) jag fick rida en häst som heter Blixten han va faktiskt inte jätte pigg^^ man var tvungen och ha spö men det var faktiskt jätte kul ändå men glömde mobilen hemma så fick inga bilder men han var söt!! Och ska ha han varje dressyr lektion (om han inte blir skadad eller få gå väldigt mycke den dan eller nått) så ska jag ha han varje dressyr lektion. Men han var JÄTTE SÖÖT!!!<3<3<3 så det blir nog bra...! men ja nästa gång hoppar vi lite nervöst! Men aa undra vem jag får.hihi förlåt om jag tjatar om det här men gillar det:) men nu ska jag sluta skriva om detta;)
Men ja igår så var jag med mamma när hon red;) kolla faktiskt inte jätte mkt men en del;) Men det var så att Becca och Julia kom det också så då pratade vi en del med dom;) Det var kul att få se dom gulleungarna igen;) JAG ÄLSKAR ER GULLEPLUTTAR!!<3<3<3 men aa sen gick jag direkt o la mig för jag var sååå trött!! men aa sen idag har jag inte gjort så mkt och vi har faktiskt ingen läxa (bara att kunna multip. tabelerna och dom kan jag:p) hihi detta blir nog en skön vecka. men aa vet inte vad jag ska göra imorgon eller på fredag men får se allt eftersom:) men ja nu börjar det ta slut på saker att skriva:) men glöm inte Veckans blogg;) Och du MÅSTE skriva på din blogg att du är med i veckans blogg hos min blogg annars får du inte vara med i lottningen bara så du vet;):p:D
ja men nu har jag inget mer att skriva pussi<3<3<3

fin? gjorde den nyss på paint;)

fin eller? gjorde den också nyss;)
pusssss

Glöm inte veckans blogg:)

Halloj;)
Har varit nere hos farfar en liten stund nu vi åt pizza och slängde ut hans gran, OJ vad den barrade!! Det var som en matta av barr på hela hans golv men det var kul heheh:-)
Men ja snart gäller det! Är faktiskt ganska så närvös men tror det går bra.. men ja nu skypar jag med Bästaste tjejen i hela världen JULIA! ( becca är också det!) men aa det är kul det.
Men aa har åkt snow racer bakom fyrhjuling idag också det är kul det! det är roligt o bara åka fyrhjuling också;)
men aa nu har jag inget mer och skriva pussipussi:love::love:<3<3

Allt försvann!!

Halloj alla fina:)
Ja nu kanske jag är lite smått uppröd för jag hade skrivit ett ganska långt och så försvann allting!!
 Men ja goda nyheter TOTTE är tillbaka han kom igår kväll och satt i fönstret och ville in som om inget hade hänt. KONSTIGT! men aa skönt att han är tillbaka!<3<3 Och idag så är det första lektionen i Alvastra ryttarna pirrigt! Har typ aldrig bytt ridskola innan bara en gång för typ 3 årsen! men aa tror det kommer gå bra. ska nog inte göra nått idag men ridningen är halv sex idag. Men aa ska nog bara va hemma skönt o slappa sista dan på lovet. men ja nu kommer jag nått mer o skriva eftersom allt försvann men PUSSPUSS:):P<3 :love:  


Kör på med Veckans blogg igen:-)


puss                                             


Hejdå gärdslösa knytteryttare, hej alvastra ryttarna:)

Hejsan svejsan alla vänner:)
Ja nu har jag slutat helt och hållet känns lite konstigt för jag har gått där i 10 år!! Men ja hoppas det blir bra i alvastra ryttarna annars kanske jag byter till mjölby:) vi får se..
men ska iaf gå där en termin:)
men aa nu skypar jag med bästaste Becca, bästaste Julia och bästaste syrran alva;) kuul:p
men tjejer vi måste vara nån mer gång!! Det var såå kul!!
men aa har inte så mkt att skriva
pussipuss

8 januari

HALLOJJJ
nu är jag hemma en liten stund ja igår så gick det väl ganska bra för alva men det där orkar jag faktiskt inte gå igenom nu men om du är intresserad av vad som hände igår så kan du gå in på hennes blogg där står allt:) du kan bara klicka här för att komma till hennes blogg:) men aa jag har stallet idag i väderstad men det är så kallt så åker hem imellan åt:) Men aa ska dit igen vid 5 för då ska dom ha kvällsmat:) men vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden typ bara slappa. Men har nyss ätit vi åt pankakor mmm gott! men ja ÄNTLIGEN har det kommit snö som har laggt sig så som jag har väntat!! Jaa och nu letar vi för fullt (i alla fall alva och jag) för våran lilla katt totte är borta:(:( Var kan du vara?! saknar dig redan!<33 men ja jag har inte så mkt att skriva om så vi höres väl då:):P

och saknar dig!!<3<3<3 


Ibland är det svårt att komma på rubriker!!

Hejj:) Har inte varit uppe så länge än gick upp typ tio över nio, ja jag har väl varit uppe ett tag men ja:) Men aa det var kul igår men jaa jag fick ganska mkt grejer jag blev nöjd:p aa sen var det bara rakt i säng var jätte trött! aa idag ska vi ha hand om Lill-prinsen å Mira men vi tar inte in dom idag:( vi ska bara göra i ordning stallet och vi hinner inte rida heller:( För idag vid två eller nått ska vi åka och kolla på "Alvas" kanske blivande häst:) I börja var jag inte avundsjuk men nu börjar jag faktiskt bli det hihi men aa hon ska ju betala den helt själv (men mamma och pappa ska betala foder mm) Men aa jag vet inte jag tror jag är för liten för att ha egen häst så skulle inte klara det och jag har ju Lill-prinsen!! Och sen när jag blir äldre så kan ju jag skaffa en också! Men nu ska jag sluta skriva om det här för jag är ganska säker på att ni inte bryr er ett dugg!! Men aa har ju inte jätte mkt att skriva. men en länk till min syrra! tryck på bilden för att komma till hennes blogg.

pusspuss:love:<3

DS-BLOGGAR

Halloj alla fina:p just nu tittar jag pá tv, har precis kommit ut ur duschen. det var en skön varm dusch! Men aa har varit och ridit i Alvastra. det gick bra, mamma red med mig :) vi red ut det var kul. Lill-prinsen var jätte pigg han galloperade jätte mkt. men aa har inte sá mkt att skriva:) men pusspuss höres när jag har nátt att skriva. jag vet att detta är en jätte trákig blogg men snälla kommenyera om ni har nátt tips till bloggen:D pusss

Vet inte...

Hejsan:) Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men fårse:) Men sen ikväll typ halv sex så ska vi åka till några vi kiänner (Emma Viktor Anders och Lin heter dom) men aa då ska vi köra en paket lek lite svårt och förklara hur man gör men aa. Det blir kul. och en länk till min syster också såklart:) tryck HÄR för att komma till den:p
men aa har inte så mkt o skiva puss

Är med i veckans blogg

Hej är med i veckans blogg hos Julia klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg:)
eller så kan du trycka här för att komma till den:)
pusspuss:p

Stakars hästar!!

Hejj:p
Hoppas ni mår bra, har ju varit och ridit i alvastra det gick bra;) det gör jag men är lite trött:) Vi hoppade sen red vi ut lite och skrittade av:) Men aa nu ska jag säga det jag igentligen ville säga från början. När vi kom så brukar hästarna vara ute och sen vara inne på kvällen. Men nu så hade nån GLÖMT eller nått att ta ut dom vet inte riktigt för katterna där hade fått mat... men aa i alla fall så dom har inte fått gå ut på hela dygnet elr nått! STACKARS DOM!!!!Men ja eftersom ALVA vann veckans blogg så får hon en länkning här eller så kan du trycka på bilden:)
 
 men aa pusspuss:)

Alvastra här kommer jag:p

Hejj:) jag ska áka och rida idag vi áker kl. 2 hihi. det blir hoppning eller ut vet inte riktigt. men aa har inget mer att skriva typ men skriver mer sen puss

Olika saker í detta inlägg:)

julia om Hur kan jag göra bloggen bättre?:
1. vet faktiskt inte
2. ja, lite suddig, hihi, säg till om du behöver hjälp med den ;)
3. jag tycker den är bra som den är :D
4. aa
5. jodå
6. nej, du får ju göra hur du vill med din blogg ;)
kram <3
Svar: 1.Okej du kan fortsätta om du vill men behöver inte:p 2. ja jag vill gärna ha hjälp med headern så den inte är så suddig:) 3. Snäll du är för du gillar min blogg som den är:p 4. Tack för att du gillar min blogg överhuvudtaget:) 5. Bra att du gillar mina inlägg:) 6. Okejj men alva tycker jag gör det! ska jag ändra på det?
Tack så mkt för att du svarat´:p:):D


hejj ialla fall:) Jag gör inget typ nu sitter och tittar på tv:) Men aa tror inte jag ska göra så mkt idag men ikväll ska jag åka till lillprinsen och mocka o så:) men vi kanske åker och rider idag vi fårse:):P men aa har inte så mkt att skriva pysspyss:):love:

Lottat veckans blogg

Hejj nu har jag lottat veckans blogg den som vann lottningen var min syster och hennes blogg http://hastalva.blogg.se hon får en länkning i varje inlägg i en vecka sen kör vi igen med en till;):p
klicka här eller här eller här för att komma till hennes blogg:):p
pusspuss

Har varit i väderstad:)

Hejj
nu har jag typ precis kommit hem från stallet i väderstad:) Var där med min syrra hon hade en stalldag idag då hängde jag med:) Var inte där hela tiden när vi hade gjort allt gett (stavning) dom frukost åkte vi in till stan och köpte lite saker:) Kul sen var vi på ett fik där GOTT åt prinsess tårta. Aa sen åkte vi till stallet och gav hästarna middag sen åkte vi hem och nu sitter jag och bloggar medans jag väntar på maten:p
aa sen ska Alva och mamma till stallet igen och ge dom kvällsmat fårse om jag följer med då för det var himla kallt där!! Usch!! aa glöm inte veckans blogg och dom där frågorna!! Jag vill veta vad ni tycker så svara på dom. snart lottar jag ut vinnare av veckans blogg!!
men aa har inte jätte mkt mer att skriva:)
pusspuss

GULLEPLUTT!!<3

Love you!!<3
ps: ni måste inte svara på alla frågor om ni tycker vissa är konstiga!!

Hur kan jag göra bloggen bättre?

Hej hej;)
Hoppas ni mår bra.
Jag vill ha hjälp med lite saker;)
1 Jag vill ändra namn på kommentarer men kommer inte på nått bra namn kan ni hjälpa mig att komma på nått?
2 Tycker ni min header är fin? 
3 hur kan jag ändra bloggen allmänt?
4 Är min blogg fin överhuvud taget?
5 Tycker ni mina inlägg är bra?
6 tycker ni jag härmar min syster för mkt med inläggen och så?
Jag vill gärna att ni svarar ÄRLIGT på dom här frågorna. Jag tål kritik så svara helt ärligt!!!!
Men aa sen får ju ni jätte gärna fråga mig frågor det är bara å kommentera:p Och vill gärna att så många som  möjligt svarar på frågorna;)
men aa puss puss va bara det jag ville säga;):)

Kommit hem;)

Hejj:p
Nu har jag kommit hem från stallet i alvastra;) Jag har varit hos Lill-prinsen och Mira, det gick bra vi hoppade;) Lill-prinsen ÄLSKAR verkligen att hoppa. Han blev helt galen en gång skenade han över hindret!! Men aa sen gav vi dom kvälls mat också och nu är jag så hungrig vet inte vad vi ska äta:) Men aa har inte så mkt att skriva men glöm inte veckans blogg, snart ska jag lotta ut en så det gäller att ni anmäler er som vill vara med;) Blir typ nästa inlägg eller nått jag skriver vem som vinner;) så anmäl er!!!
pusspuss

Jag älskar att hoppa!

Mira<3
pyss

Mellan dagsrea:)

Halloj:) Har varit i mjölby på mellan dagsrea:):p kul kul.
hittade lite smycken (inte så många)
Men aa kom nyss hem från hästarna har varit och taggit hand om dom:p kul:)
aa ska göra det varje kväll nu ett tag, vet inte hur länge:p
Men aa har fortfarande ont i halsen och är snorig! Inte bra... aa har ju inte mkt att skriva om men jaa vad ska man säga? men aa glöm inte bort att vara med i veckans blogg!! Annars får jag snart låtta om det mellan två styckna inte kul! Eller om jag länkar båda...? aa fårse om nån mer vill va med. Aa på tal om det så glömde jag länka bästaste Julia för jag är med i hennes veckans blogg så här kommer en länk till hennes blogg:):p
tryck här---> Julia för att komma till hennes blogg;):p
Pysspyss;)

ett halsband från Kicks FIINT det kostade 39:-

en ugglering från Kapal fiin den också den kostade 30:-
har inga fler bilder för jag köpte bara det:) hittade inget mer halsband/armband och ringarna jag hittade var för stora;) så pusspuss


andra januari tvåtusentolv/tjugohundratolv

Hejsan svejsan:)
Mår inte så jätte bra nu asså!! Har jätte ont i halsen, kan nästan inte prata! ajj
men aa sitter nu och kollar på tv:)
aa ska nog inte göra så mkt idag kanske spela nått spel eller nått;) Men sen ikväll ska vi ta hand om Lill-prinsen och Mira för dom ska åka bort (dom som äger henne asså) och då ska vi ta in dom mocka och ge dom mat;)  Men aa det blir kul:p
Jag har inte så mkt mer att skriva om. Men Pusspuss*

tycker den här är så fin!

En fin liten fjäril;)

haha den här är rolig:D
puss

1/1 2012!!

Hejsan!! Tänk nu är det varken december eller 2011 längre!! För det är 2012 januari!!
Men aa hoppas ni hade det bra igår det hade jag fast jag sommnade i soffan! Men mamma lyckades väcka mig till raketerna så missa inte det i alla fall! Men missade 12 slaget:(:'( synd.
Men aa idag tror jag vi bara ska vara hemma och spela lite spel kanske:):p
Men aa glöm inte heller bort veckans blogg! Bara 2 som vill vara med:( Hoppas nån mer anmäler sig! Men aa nu ska jag inte tjata om det. Men aa har inte så mkt att skriva om men uppdaterar nog snart igen. Men jag börjar bli förskyld snårar mkt och har ont i halsen:( inte så skönt. Men aa tror jag säger Pusspuss* nu till er:):p


Selma och Sune:):love:     (gammal bild)

Selma som liten:p     (oxå gammal bild) :love: kan tyvärr inte få bort den lessna gubben?!

hehe Bea och totte:p:love: (inte så gammal bild)

Jag o lillprinsen<3:love:

har tyvärr inga nya bilder så det blev domn här:(:)

byebye


RSS 2.0