omg äntligen!!

Hej, det var längesen jag vet. Har egentligen en del att skriva om men :D 
 
Vi börjar: 
 
V. 8 Hade jag sportlov och var då i fjällen. Vi var där en vecka och jag hade inte tid att blogga riktigt. Det var jättemysigt och en dag var vi också i björnparken. Såg alla djur (tror jag) förutom björnar (för de sov) och vargarna.. 
Här kommer några bilder: 
här är från djurparken, på bild: isbjörn, snöleopard (den utan staket mellan), persiskleopard ((?) den med staket mellan (eller vad man säger)) och en duvhök. 
 
Jag och den snygga outfiten..
bea <3
 
 
V. 9: 
 
Måndag: Inget speciellt, går i skolan som vanligt, det är kulturvecka så vi ser lite dans från gymnasiet i tranås, jätteduktiga!
Tisdag: Samma här inget speciellt, det är ett musikframförande av gymnasiet då.
Onsdag: Det är "hälsodag" i skolan så hela dagen går vi runt och lyssnar på olika föredrag om bland annat tobak och droger. 
Torsdag: Vanlig dag, ridning på kvällen. Fick Deffi. Det var "dressyrhoppning" nä men typ cavaletti (stavning?) och det gick riktigt bra faktiskt! 
Fredag: Inget speciellt, en teater bara. Red Amiral ut en sväng det gick riktigt bra, han var pigg och glad
Helgen: Inget speciellt planerat. Ska plugga, kanske baka, ja ni vet.. Men det är roligt för vecka sju beställde jag regntäcken till åsnorna. Jag tycker synd om dem när det är ösregn så de fick ett var. Jag beställde från börjes i tingsryd  Och de passade jättebra! Nu slipper de bli blöta, får se vad de säger om dem bara... haha
 
såååå gulliga!! Men ska ut nu kram kram <3<3 Vad tycker ni om dem???

hej, det va längesen

hejsan hoppsan lillebror kära bloggläsare! det var ett tag sen som jag skrev. Nått vettigt i alla fall... Har inte hänt så mycket, hade två prov denna vecka (torsdag,fredag) och förra veckan (tisdag,torsdag) idag var det chill i skolan förutom provet då... Det är äntligen sportlov nu!!!! sååå skööönt!!! Jag red förresten Amiral idag och det gick super, fick lite hjälp av Alva. Hade även dressyrlektion i mjölby på Deffi igår. Det gick väl sådär hon var väldigt seg.. Imorgon har jag inget bestämt ska kanske ha Amiral få se. Men det kommer nog bli lite dålig uppdatering (men ni är ju vana..) under lovet på grund av annat.Ska bland annat bort på skönt lov. Men ja vi hörs. Kram kram <3
 
Just det imorgon är det ju Alla Hjärtans Dag!! Hoppas ni får en bra sådan!<3
 
 

ännu ett snabbinlägg xd

Halloj. Ni ser överskriften. Skriver lite snabbt nu ska snart gå och lägga mig, har drabbats av nån jobbig förkylning.. det är även endel i skolan nu sista veckan innan lovet, det ska bli vääääldigt skönt med lov. Har väl egentligen inget speciellt att skriva. Red lite idag det gick bra med Amiral. I torsdags var det ju ridning också, hade hoppning med Deffi. Har ridit henne 1 gång innan bara men det gick faktiskt bra. Ska dit på torsdag igen!!! Jippi!!!
 
ska gå nu, hejdåååå <3
 
 

**

 
Hejsvejs, jaha nu är vi redan inne på februari, snart lov det ska bli skööönt!! Har egentligen inte tid för nått långt för ska snart iväg. Ridningen gick riktigt piss förra gången, vill väl inte snacka om det. Men annars har det varit bra, Amiral har fortfarande ett blåmärke på hoven (har jag skrivit om det...????) I alla fall han kan bli halt men rider lite försiktigt ändå. Skulle egentligen behöva privatlektion med honom då det aldrig går längre när jag försöker göra nåt. Igår var dackeskolan på besök i skolan och snackade om dem det var väl rätt intressant. Har inte tid mer för ska byta om nu sååååå byeeee
 
 
*vackraste bilden*

RSS 2.0