GOTT NYTT ÅR!!!!

GOTT NYTT ÅR, Om bara några MINUTER blir det 2013!!! woho!!!

Hej!

Idag har jag varit i Mjölby och tittat när Anton och pappa spelade tennis. Jag gjorde det för att jag inte ville varaensam hemma. Det varinte jätte kul... Jag har även spelat monopol med Anton och Alva. Gick ganska bra tyckte jag. Nu sitter jag i soffan med pappas nya ipad i knät och bloggar. Han fick den i julklapp. :) Jag fick lite böcker, pyssel, kläder med mera, men det tar vi i ett annat inlägg. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så Hejdåå! Kram kram <33333 
 
Ps jag vet inte hur detta inlägg blir, för det är första gången jag bloggar från en iPad!!!! ;) kram

Bloggar från pappas iPad, whoho!!!

Hej! Idag har jag ridit hela dan. För vi red igen på tvålördagen hoppningar som vi missat. Jag fick ha Isse på båda hopplektionerna. Det gick jättebra tycker jag. Han älskar att hoppaoch jag gillar han! Han var super pigg och ganska stark över hindrena men det är för att han gillar att hoppa. Är ganska trött nu för det var jobbigt. Men ja, vi ses väl imorgon då. Puss! 

Sjukt taggad till imorn!

Längtar såååå mkt till imorn är spänd till tusen! Kanske hänger med till ridhuset och rider lite grann på Strumpan, fårse om jag orkar och vill.... men ska spela sims nu puss!

Godnatt!

Godnatt allihop ska snart gå och lägga mig men det här blir sista inlägget idag. Har nyss kört en omgång rappa kalja med familj. Gick väl sådär...kom sist som vanligt. Men godnatt godnatt blir nog bara slapp för det mesta imorgon. Kram<3

favorit....

färg: lila
väder: snö
maträtt: pizza/hemagjord kebab
frukt: äpple
plats: fjällen/stallet
 
djur: häst
ras: connemara
färg: brun
 
låt: candy - Robbie Williams
artist/band: vet inte, mange makers kanske (0m dom nu räknas som band/artist)
film: Trassel
 
bloggar: hofh!   alvas 
 
något jag vill göra:
på lovet: rida, åka bakom fyrhjulingen, slappa, med mer.
nästa sommar: bada, skaffa häst (om jag får) tävla med egen häst (om jag har en)
innan jag dör: föda upp föl, ha egen häst.
 
ja typ det. Ps: hittade det här på Alvas blogg så jag kom inte på det! Kolla hennes blogg här:
HÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!!!!!!!!!

22/12-12

Hej Har haft mycket att göra, det är därför jag inte hunnit blogga. Men sitter i.af. nu och lyssnarpå 4 super bra låtar:
Mange Makers!!
Har nyss pyntat julgranen, blev super snygg, (tycker jag). Har nu även slått in alla julklappar så allt är klart :)
Ett litet colage (stavning?) jag gjorde med Ior och jag i mitten, ursäkta mitt ansiktsuttryck. Bea högst upp i mitten, Lp under henne, Mira längst ner till höger. Sedan strumpan (som räcker ut tungan) högst till vänster totte under henne (som också räcker ut tungan) och Selma längst ner till vänster.
Men måste gå nu puuss!!<333
kram kram

Plugg...!:(

tjaa! Slutar tidigt idag, gött! Men är lite mindre gött med läxor.. har inte mycket men är ändå jobbigt! och får ju betyg såhär intill julen med, är nog inte den bästa julklappen jag kommer få...:( men tror ändå det fixar sig, får väl ändå OK eller nåt. Ska snart sätta mig och plugga lite men ska låta kaninerna få vara ute lite och röra på sig i hallen först :) Dom är ju såå tjocka! Tog lite bilder på dom, kommer längre ner i detta inlägg, men de vill inte gå ut så får väl bära ut dom om jag nu får tag i dom.... men måste dra nu puss!!<333
 
hahah totte då! Du är väl ingen kanin....?
 
puss!<3

1 december

Hejj! 1:a december idag! alltså julkalender, med. Har varit ute med Bea och lekt lite :) Kul. skönt med helg me. Men åker till mjölby sen på hopplektion men Strumpan får stanna hemma för det är för mycket snö. :)
kram kram

RSS 2.0