Hemma :)

Heej :) Idag hade jag ju engelskaprov och sen svenska, matte och idrott. På idrotten så hade vi konditions träning, sviiiin jobbigt!! svettades som en gris...hahah :D :D Nu tittar jag på Austin och Ally :) Det är bra :) :) Är såå skönt har inga läxor eller nått som jag måste tänka på i helgen, nu kan jag bara slaaaaappaaaa!!!!!!! 
 
Kram kram :) 
 http://webcamtoy.com 

engelska prov, klart!

Hejjjjjjj!!!!!!!!!!!! Har precis haft engelska prov nu, det känns faktiskt rättbra men vi får väl se... :) skriver sen :) 

PLUGG

PLUGG PLUGG PLUGG innan ridningen!!! 
 
 
 

Skolan..

Sitter i skolan nu och har so, trööööök! Det är god mat i skolan idag, mmmmm!! Spagetti med köttfärssås. nam! Hoppas lektionen är slut snart.. japp 5 över slutar vi ;) sen har vi typ franska elr nått, vet inte ;) haha :D Måste gå nu :) Kram kram hörs senare. 

Skolan..

Sitter i skolan nu och har so, trööööök! Det är god mat i skolan idag, mmmmm!! Spagetti med köttfärssås. nam! Hoppas lektionen är slut snart.. japp 5 över slutar vi ;) sen har vi typ franska elr nått, vet inte ;) haha :D Måste gå nu :) Kram kram hörs senare. 

hinner inte blogga

heej! Har inte tid att blogga... slänger in ett snabbinlägg får se kanske får tid imorron... kram<33

Vad tycker ni..

...om den här flätan? Jag är väldigt nöjd med den för att det var första gången jag gjorde en sån och den blev rätt bra :)  Kommentera gärna vad ni tycker :) 
 
 
 
 
 
 

Foto idag :)

Hej, idag har jag fotat Alva och Strumpan ;) Det var kul, hon var duktig (strumpan alltså) och var glad nästan hela tiden, det var bara lite i slutet som hon började tröttna och blev lite arg. De flesta bilderna blev bra också :) Sen resten av dan har jag typ bara spelat zoo :) Det är kul, ikväll ska jag rida med ;) Hoppas jag får Meja!<3 Kram kram :) 
 
 
(random bild) :) 

//Alva

Hej Ebba, fixade en grej åt dig, här är två videor som du säkert gillar, tjaråå :D
 

Har lagt upp..

...en video på http://minavideor.bloggplatsen.se så kolla den!! :) 
 
 
 

17/2-14

Halloj. Idag var jag först hos tandläkaren, allt va bra med mina tänder ;) Sen handlade vi lite. och åkte hem. Och sen vid ca: tre så kom en reporter till bowlingen så nu kommer jag förmodligen vara med i tidningen.. Hoppas han tar några bra bilder. Och då kom även Emma och Wictor och en av Wictors kompisar och bowlade med för att han skulle kunna ta kort. Och sen ikväll tog jag en liten promenad med Goliat, och däremellan har jag typ spelat mitt zoo spel. Kul!! Har väll inget att skriva nu så herrå!!
 
 
 
hörs!!<3

Igår!!

Hej va i ridhuset igår, hade tänkt rida hela tiden men när jag skulle sadla Goliat så börjar han sparka mot mig blir så himla förbannad så slänger av sadeln igen och in med den i bilen så kör jag typ 40 min. repgrimma med honom i början i stället ;) Det gick jättebra i slutet, t.ex. när man ska få honom att gå på en volt och sen komma in till mig när jag stannar då i slutet kom han direkt, så det blev han bättre på och sen accepterade han mig mer allmänt i slutet så där är jag nöjd. Och sen tar jag på honom alla grejer och hoppar upp och börjar jobba honom direkt (eftersom han då redan är uppvärmd.) kör mest galopp så han får springa av sig lite inte så mycket jobb eftersom han gått så bra på repgrimman. Men galopperar i alla fall mycket och han bockar typ bara 2 ggr. så är riktigt nöjd, tror att han busat mycket mer om jag inte kört repgrimma först!! ;) :) Ska köra repgrimma oftare nu, det behövs verkligen på honom... haha :D :D 
 
busplutt!!! <3<3 (foto alva) 

cool bild?

Vad tycker ni om denna bild?
 
 

Glad alla hjärtans dag :)

glad alla hjärtans dag!!!!!! Från mig ;)
 
 

slapp med lurar i öronen.. :)

Halloj, sitter i soffan nu och har hörlurar på mig, ehm undra om dom runt omkring mig vill mig nått.. hahah hör dock inget annat än min musik!!!! ;) Har lov, vilket är så sjuktskönt, har varit kaos i skolan ett tag nu så det blir skönt med lite slapp, har lagt ner sätdningen för idag är dock inte helt klar men tar det imorgon :) Imorgon kommer även Selma med fikon (en dvärghamster) som jag ska passa under lovet då hon är bortrest :) Spännande, blir att hålla alla dörrar stängda.. haha :D nä ska nog gå bra. På lovet har jag inget mer planerat än att åka till tandläkarn på månda morron. kul... Har även tänkt plugga engelska me men får väl se hur det blir med den saken :) Aja ska gå och hämta mig ett glas och dricka nu så höööööörs!!! Kram på er. 
 
 

städning på g.

Heej! Håller just nu på att städa rummet, men tar en liten paus i det :) Skoldagen har varit bra, hade svenska, matte, engelska och idrott. På idrotten hade vi lite utegympa, vi körde stafett och rugby i sand, det var faktiskt roligare än jag hade trott :) Som sagt städar rummet nu så jag har väl inget att skriva om.. skriver senare igen :) 
 
Kram kram<3
 
Vilken är coolast, skiss eller mono? (den översta är skiss, den understa är mono)

franskaprov=avklarat

Hejjj har nu haft franska provet, det kändes faktiskt bra! Var typ bara en sak som var lite.. aa sådär.. :) Men tror det gick bra. Nästa vecka är det sportlov!!!! yeah!!<3 Då har jag inga planer.. :) skönt ändå med lov<3<3 men nu kom bussen såå hejdåååå<3

Prov!

Hej ska strax gå in i franskasalen och ha prov!! Är jättenervös! Igår hade jag teknik prov också kändes sådär... hjälp!!!

melodifestivalen!

Hej i fredags var vi på melodifestivalen (genrepet) Det var jättekul!! Och efteråt fick vi träffa Clara Henry, hon är sååå cool, och vi satt jättebra för vi satt precis brevid den runda saken i mitten (som dom paserar till och från greenroom) Bilder kommer sen ;) Igår gjorde jag typ inget var hos farfar och träffade kusiner, idag är heller inget planerat :) kram

Prov

Hej har precis haft prov i matte det kändes rättbra faktiskt :) 

Erica :D Skypar :D Glad :D

Dagen har varit bra ;) Hade bl. a. idrott, franska, so med mer ;) Kul :) Sitter nu och skypar me bästa Erica på video och Selma på chat :) KUL!!!!<3333333333
 
:D 
 

Har slut på idéer på överskrift..!

Hej :) Som ni ser överskriften har jag ingen aning om vad man ska skriva för överskrift... Skolan va bra idag, hade även dans efter. Det gick rätt bra ;) Vi åkte till ridhuset ikväll me det gick rätt bra ibörjan ville han bara springa på utan att jobba men i slutet jobbade han. Tog några galopper med och dom gick bra och han slängde iväg en bock eller två någon gång ibland :) Hahah men jag satt kvar ;) Imorgon blire väl bara plugg på biologi och typ matte asså inget bestämt ;) kram kram :) <3
 
 

Jag är med

och tävlar hos Alva, www.keimostanja.blogg.se om att bli veckans blogg där. Kram kram<33
 
 

:p

Hej, sitter i skolan och väntar på att dan ska ta slut nä, skoja bara men väntar på att Selma ska komma eller nått.. Är rätt bra nu bara ont i halsen och hostig men kunde i alla fall gå i skolan ;) bloggar från mobilen så acceptera om nått blir konstigt.. Haha :D hejdå!!!!! 
Foto Alva, http://keimostanja.blogg.se 

Bildbomb med Goliat :)

 
   
 
 
 
De små bilderna går att klicka pä så blir de större. Några bilder är tagna av Alva.

Ettårsjubelium


Halloj! Idag har jag haft Goliat i exakt ett år!!!! Har ramlat av 34 gånger!! Många, eller vad tycker ni? Är på en annan dator än min vanliga så har typ inga bilder här (annars hade det blivit en bildbomb direkt typ..) Men ni kan få nån bild nu så får ni flera sen :) Kram kram<33 Har bakat godis till honom med som han får ikväll sen :) Hoppas han gillar det ;)
 
 

bättre men fortfarande sjuk

Hej Idag mår jag mycke bättre!!! Har bara mycke hosta och lite ont i huvet men mycke piggare och inget ont i magen. Jag tror jag kommer kunna gå till skolan i morgon i alla fall skönt!!!
 

"random bild"

coola effekter!

 
 
 
 
 
bilderna är tagna på webcamtoy.com   där finns massa coola effekter :) 

Tagga mello!!

Hej sitter nu och är bättre än i morse men ändå trött.. Men tagga mello ikväll då ;) kram kram

bilder!!!!

bilder från fjällen ;) 
 
Alva och Anton
 
 
Alva
 
Det var lite skulpturer i björnparken
 
björnparken
 
Alva (hahah) Anton i kanten
 
Vi bowlade på banan brevid Kalle Moareus!!!!!! Coolt!!!!!!!!
 
Anton och Alva. 
 
 
Kram kram hoppas ni mår bra :) <3

sjuk

hej är sjuk idag.. Dagen var bra igår hade so prov, det var svårt!!!!!!!!!!!!!! Och hade även matte, engelska och idrott på idrotten åkte vi skridskor, det gick rättbra faktiskt bättre äv väntat ;) Idag har jag inget planerat vila antagligen.. 
 
 
hörs 
 
 
 

RSS 2.0