Veckans favoritbild. v 1

Hej! Veckans favvobild är den här för jag tycker den här är så hiimla fin. Älskar denna!! Alva tog den nån gång i somras. 
 
 
Vad tycker ni om den? Kommentera!! 

Va i stallet förut!!

Så det kommer en liten bildbomb. 
 
Lystra:
 
Ior
 
 
Och Goliat:
Söötisar!!<3<3
 
 
Kram. 

Halloj på dig!!

Idag red vi ut i en kohage, det gick bra de var pigga men inte så busiga ;) Fast de var busigare idag än igår. Igår var de nog bara nyfikna på hur stället såg ut och tyckte det var kul, vi red på samma ställe idag och dom var därför lite tryggare. Det gick i alla fall bra. Sen vid halv ett ungefär så kom våra kusiner Amanda och Oscar och farfar kom även, trevligt trevligt!! Vi åt god fisk som pappa gjort och sen mandelmusslor, gooottt!!! Har nyss gått ut med mamma och tagit in Ior och Lystra. Ior hade väääldigt brottom... Aja nu e dom inne i alla fall. Golle och Strumpis får va ute ett tag till. :) 
 
 
Hörs!!
 
 

heej

Hej sitter nu och tittar på tv i soffan, helt själv..Alla andra sover... Jag gick upp tidigt för att gå ut till hästarna och gav hästarna lite hö för att vi ska rida lite sen. Vi har ju flyttat hem hästarna för snälla pappa har byggt ett fiint stall till våra hästar, så nu bor Goliat och strumpan hemma!! Det är jättemysigt!! I torsdags åkte vi till stallet med hästtransport och fyllde hela transporten med saker. Sen hoppade vi upp på hästarna och red hem!! Det var jätteroligt, och det gick bra. Nu måste jag gå. Hejdååå!!
 
 

God jul!

God jul!! Hoppas att ni haft en underbar julafton, det har jag i alla fall haft. Fick många fina julklappar, och hade trevligt!! God jul!
Eftersom det tyvärr inte finns nån snö ute fick jag använda mig av webcamtoy :)
 
 
xoxo Ebba

Bildbomb!!

"Skynda er lite jag är hungrig!!"
mm, nu är jag nöjd!!

God Jul!!

God jul! Idag är det JULAFTON!! Jag fick ett sims expansionspaket i strumpan och en min häst- tidning. Får se vad jag får ikväll!! Lite julbilder:
 
 
Igår: var tandläkaren i stallet och kollade allas tänder. Det var inget problem med dom, men de hade bara några små hakar. Det gick bra med Strumpan, Goliat var lite jobbig när man skulle ta bort hakarna, (han började tröttna lite tror jag, han hade fått vänta ett tag..) Sen vaccinerade honom också, det gick bra. :) Kram, god jul!! 

Julpynt

Hej, dagen har handlat om att pynta! Först åkte jag till farfar klockan tio och hjälpte honom att pynta, det blev jättefint tycker jag. Åkte väl hem ca: 11 sen. Och sen fortsatte jag att pynta hemma. Granen blev jättefin här hemma också! Och det andra med. Lite bilder:
(hos farfar)
 (hos oss)
 
 

yeah

Sista skoldagen idag!! Vi går bara till elva, såå himla skönt!! Först ska vi typ fika i klassrummet sen ner i gympahallen och göra nått. Sen åka hem!!! Igår hade vi lektioner på förmiddagen sen kolla på volleyboll hela eftermiddagen.. Segt!! Vi åt risgrynsgröt igår, gott..(not)  sen åkte jag hem. I förrgår (onsdag) var det volley boll turnering då körde vi! Vi var sagofigurer jag var tingeling. Det gick rätt bra, vi kom tvåa. Nu måste jag gå. 

Julpynt i stallet ;)

Halloj! Idag var det julpynt i stallet, först pyntade vi och sen fikade lite. Men när jag tog in Golle så ville han in i boxen men det var inte mockat där så han skulle stå i gången men han bara sätter fart och springer in i boxen, så jag hänger som en vante.. Men sen när vi julpyntade i stallet blev det väldigt fint.  Jag hängde upp glitter och äpplen och knäckebröd. Det var jättefint, ända tills Goliat upptäckte allt.. 
Det var så här innan: 
Såhär såg det ut efter:
Allt va borta!! :(
Sen satte jag i kulor i snörena, undra om han äter upp de också..
Vad tycker ni om mitt pynt? Kommentera!! 
 
Såhär blev Alvas också, det blev fint också tycker jag, vad tycker ni?
 
Kommentera!! 
Kram kram<3<3

Lucia

Hej, dagen har väl varit bra... Det började med att vi gick till kyrkan och kollade på luciatåget, sen fick vi fika och så sen vid tio började lektionerna igen, Ikväll ska jag till Anja på födelsedagsparty! Hon fyller år idag, grattis!! nä har inge att skriva.

bla...

Sitter i skolan på EPT ska egentligen plugga men tror jag kan allt är inte så mycket läxor nu, det mesta var tidigare i veckan, det är ju avslutning nästa vecka!! Äntligen lov!!!!!!!! Ska bli såå skönt. ikväll blir det ridning! Kul. Dagen kommer nog va som vanligt. nä måste gå nu!! Hejdåååå

11/12/13

Dagen har varit bra ;) Haft idrott, franska, kemiprov... Har alltså varit som vanligt. I eftermiddags åkte vi till stallet (såklart) och snälla Frida hade mockat!! Så vi tog in dom och borstade och gav dom mat. Imorgon antar jag att det är som vanligt.. går i skolan åker och rider går och lägger sig ;) :D
 
 

Hemma från skolan och så..

Halloj! Har nu varit hemma från skolan, sen.. halv tre ungefär.. Sen dansade jag typ 10 låtar sen drog Alva och mamma till ica och här sitter jag ;) Så när dom kommer hem så åker vi nog till stallet och tar in pluttarna!! <3<3 Skolan har varit bra :) Hade ju ingen dans idag för den var slut så kom hem tidigt ;) Måste gå nu, höörs!!!!!!!!!
 
 

Hade precis tänkt blogga...

...men då kom pappa och sa att vi skulle äta så får väl blogga efter maten ;) 
 

skorna! :D

Tycker dom är snygga. Vad tycker ni? Kommentera!! :D

Ridturen idag

Halloj! Var ute och red idag, red runt sverker kapellt, med Ella och Alva. Goliat var glad för att han fick komma ut lite (har inte ridit sen förr förra helgen...OJ OJ!!!!) Goliat var i alla fall pigg och glad. Vi skrittade mest bara, är ju så hiiiimla halt! Kram ;) 
söötnos!<3 

Nya skor!

Hej, har nu köpt nya skor!! Dom är suuper snygga tycker jag!! Bild kommer. 

*

I dag ska vi kanske rida. Men först ska jag hänga med pappa och handla för jag ska kolla på nya skor!!! Men vi släppte ut hästarna i morse. Guud vad mycke snö det har kommit tycker jag!! Nu måste jag gå för nu ska pappa åka, hejdååååå

5/12-13

Hej! I torsdags red jag ju i mjölby. Jag hade Meja, det gick bra tycker jag. Vi hoppade lite snäva svängar och så. Det gick lite snabbt, men jag tyckte ändå det gick bra förutom att det var lite läskigt när det gick racer in mot en studs som man skulle ta lugnt och fint.. I slutet gick det bättre för då blev hon lite trött och började lugna ner sig. 
 
 

Totte är i fönstret

Hej har varit i stallet nu och allt va bra med Golle ;) Nu ska jag äta, men dagen har varit bra. Hade dans i eftermiddags också ;) Sista danslektionen... Imorgon ska jag hänga med Selma hem efter skolan och sova över me henne efterson det STUDIEDAG på todsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska käka nu, hörs Bye!

Är med i...

Välkomstskanning
frågestunden på Jenny Erixons blogg och har chans att vinna en länk ;) 
 
Kram ;)

1:a advent!

Idag är det första advent, julen närmar sig.. Idag ska vi på julbord. Det blir nog ingen ridning idag.. uppdaterar senare, vet ju inte vad jag ska göra..
 
Kram <3

RSS 2.0