mycket plugg!!

Hej! Förlåt för dålig uppdatering. Jag har varit i fjällen en vecka nu eller åkte förra söndan och kom hem nu i söndas det var roligt där vi åkte massa skidor, åkte både utför och på längden :) Men sen har jag glömt bort att blogga... Men jag missade tyvärr två hopplektioner den veckan, våran hoppgrupp och vanliga ridpasset som dom skulle hoppa på :( Aja men ska rida idag i alla fall :) Skolan har väl varit okej, men när jag kom tillbaka så fick jag reda på att det varit TVÅ prov fått bara reda på ett, jobbigt! Så ska gära ett nu på fredag ett sen på tisdag, sen ska vi ha ett till på fredag!! Som jag måste plugga ihjäl mig till, båda på fredag är religon (inte mitt bästa ämne...) Och engelska läxa och franska glosor...hjälp! Och nästa vecka börjar nationella prov med...hur ska detta gå?? :O Men i kväll ska jag i alla fall få slappna av lite för jag ska rida ;) Men jag slutade tidigt idag så blev plugg hela eftermiddagen. Men ja nu har jag nog skrivit allt som är vettigt att skriva så puss :)
 
nationella prov
 
 

Har tråkigt så lägger upp några bilder...

 
 

Har tråkigt så lägger upp några bilder...

 
 

:)

Hej svejs! Vet är superdålig på att blogga... Men nu ska jag blogga :) igår började dansen igen, super kul! Men vi är bara fyra styckna i gruppen, vi var ungefär tio styckna förra terminen, så många har slutat :O men en person var sjuk då så bara TRE styckna... Men det var kul ändå. dagar har varit som dom brukar, i onsdags red jag också. Markarbete på Isse, det gick bra tycker jag men han är så himla pigg!!! Ja men annars har det inte varit något som är vettigt att skriva här på bloggen. Men får se när jag bloggar nästa gång....haha men kram på er så länge <3 :)
 

Onsdag 9 Januari 2013

Hejhopp! Idag, andra dan i skolan slutad4e jag tidigt, har taigt bort lite julpynt nu så ja julen är ju över nu då.. Vi gjorde det gamla vanliga idag i skolan Ikväll ska jag åka och rida, första gången på terminen. Men Alva och jag rider inte i samma grupp längre.. Alva går i en bättre nu. Jag har även pratat med Patricia, goliats ägare, jag ska hyra han!!! Jaaaaaa!! Har också fått en boxplats, superkul! Har tyvärr ingen bild än men kommer... Vi kommer hämta han efter våran vecka i fjällen, det ska bli superkul!!! Men ja undra vilken häst jag får i kväll...
 
kram kram<3

Goliat

Hej idag har jag varit och kollat på en ny häst som jag kanske ska hyra, det var så här: detkom en försäljare till oss, som var jättetrevlig och hon har en lite häst som är blandras mellan Islands häst och shetlandsponnysom är för liten för henne och en fjording, så undrade hon jag ville titta på den. Det ville jag såklart, så idag var vi och kollade på den. Han var jättesöt, han hette Goliat. Jag fick även testa att rida på han super pigg varJahn och rolig, så jag ska testa han i ridhuset nångång medsch sen får vi se vad jag tycker, (men jag tycker redan om han så...) så skalag kanske hyra. Det ska bli jättekul! Så det har jag gjort. Men ja snart ska vi in till grannen med och äta middag, har blivit bjudna. 
 
 
Kram :) 

Bildbomb från 2012


1 Januari 2013!!

Hej hopp!! Första dagen 2013! as coolt!!
Igår åkte jag med alva och mamma för att ta in hästarna, inte det roligaste jag gjort. Vi skulle ta in pojkarna först, men dom vägrade komma och vi såg dom inte i mörkret. Så försökte vi ta in tjejorna i stället, men strumpan ville inte komma in och hon vägrade att släppa förbi Mira till grinden så vi kunde ta henne. Så då fick mamma hämta bilen så vi kunde se var pojkarna var, och när vi skulla ta dom var det några som började skjuta raketer så att dom blev livrädd (klockan var bara 7)!!!!! Så försökte vi stappla in med dom, för det var ju ishalt me, men så kom dom in (Otto var livrädd, LP hade lugnat ner sig) Och då efter många försök fick vi även tag i Strumpan så vi kunde ta Mira oxå. Men det tog en hel timma att bara hämta fyra hästar!! Det var jobbigt, men de kom in i alla fall. :)
 
Idag: har jag bara slappat än, kollat på tv och sånt ni vet, men ska lite senare spela spel med familj, och på kvällen ska vi kolla på film, det är nog ungefär så min dag kommer se ut :)
 
 
Kram kram<3
 
Lite bilder från förra året:
bea<3
söötnos<33
Min älskade prins<33
knäpp-totte<3
Strumpan<33
bea igen<3
selma också<3
sommar<33
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kram<3

RSS 2.0