Till

stallet nu, igår var det ute runt Sverker kappellet med Frida och Mia (Alva ville rida på banan) det gick bra, det blev rätt mycket röra på fläsket då för Goliat, Sen när vi kommit runt så skulle Frida galoppera på åkern med Otto, då frågade hon om jag vill hänga med, det fick jag inte för mamma och Alva på Goliat för han bockar så himla mycket.. Men  då var Frida så himla snäll och lät mig låna Otto så jag galopperade på Otto och Frida på Goliat. Det gick faktiskt bra för båda, båda två bockade men vi satt kvar, såg lite roligt ut bara... Alva tog en bild så den kanske kommer ut på hennes blogg... Men det blir i alla fall banan idag får se hur det går..
 
Kram kram

Dagens outfit.

Jeans, märke: ?
Tröja, märke: Pinky
randigt linne, märke: Pinky
 
 

Måndag

Måndag: Jag red en sväng på berget igår, det gick bra Goliat var bara lite slö, men han kom igång sen. Kunde även jobba honom lite på hemvägen men då blev han förbannad.. Han var snäll och fånga in också, inga problem ;) Men gud vad mycket kardborrar han hade...(*suck*) Dagen var bra i skolan inget speciellt hände..
 
Orkar inte blogga mer, byeee
 

Dressyr på schemat

Har kommit hem från stallet nu, blev banan idag, han gick faktiskt rätt bra idag.. Han blev lite svettig! Det blev dressyr. Jag hade tänkt sitta baklänges hela lektionen för att det skulle bli lite roligare men Goliat lyssnade inte på mig så det gick inte. Det var bara i slutet jag kunde rida baklänges när jag skrittade av, det var jätteroligt!! Mamma tog lite bilder på mig, dom kommer upp på bloggen lite senare ;) ikväll blir det tacos med finalen från hoppningen idag på tv, det blir bra!! Första veckan i skolan var bra! Nu har jag inget mer att skriva!!


Godnatt!!!

Vill bara säga godnatt, så godnatt!!!!!


Trött..

Hej, skoldagen har varit bra, gick till kvart över två sen kom grannen och hämta mig. Satt hemma och slappa
lite sen vid halv fem ungefär åkte jag till Erica. Har typ precis kommit hem från Linköping var där med Erica på rix fm festivalen, var bra! Vi såg Måns Zelmerlöw, Oskar Zia, David Lindgren, Markolio, Panetoz m.fl. Det var i alla fall roligt, men bu är jag super trött, godnatt!!


Ska gå och äta

Hej, snabb inlägg här jag ska gå och äta men dagen har varit bra, gick i skolan till halv fyra ungefär kom hem fyra tror jag. Sen vid fem åkte jag till stallet och red en stund det gick bra, men skriver sen.. Kram!


,

Hej andra dagen avklarad med riktiga lektioner också idag hade jag matte, svenska, slöjd, och engelska typ det, bara till halv tre idag skönt! Ska väl åka och rida sen antar jag. Men är rätt trött nu... Kram kram!!


..

Första skoldagen avklarad nu drar jag till stallet och blir glad igen, blir nog en tur på berget!!
 

Just nu


Dressyrpasset i torsdags.

15/8 glömt skriva om dressyrpasset det gick bra han gick jättefint emellanåt, men han ville inte bli fångad så mamma fick hjälpa mig. sen när jag skulle galoppera på en volt så började han bocka haha..
Det gick bra i alla fall.

Kram kram


I förrgår!!!! Planering

Förrgår 16/8 Vi hoppade över "konstiga" hinder då, det gick väl sådär.. Ingen blev ens lite rädd, det ända som hände var att Strumpan tittade lite. Men det gick rätt så bra att hoppa bara att han är så svår att hålla i galopp så det var typ på två hinder jag alltid lyckades hålla honom i galopp men på två kom han typ alltid i trav.. Men ni ser ju hur det fick på videon på bloggplatsen. Men jag skulle börja trava fram på långa tyglar då börjar han galoppera!! Sen när jag börjar styra på det första hindret för att börja hoppa lite, då tvärstannar han och börjar bocka, som tur var satt jag kvar.. Haha.


Har äntligen lyckats

Hej. Skaffade återigen en blogg på bloggplatsen.se den är ju egentligen bäst förutom när det gäller I-phone videor. Men nu lyckades jag i alla fall ladda upp videon när jag hoppar Goliat där. minavideor.bloggplatsen.se Hoppas ni går in och kollar där :)
 
Hejdååååååå
 
 

Deppig...

Hej mamma filmade idag när vi hoppade så nu har jag suttit i flera timmar och fixat med videoklippen och sen när jag ska ladda upp dom på bloggen funkar det inte ens, filen hittades inte   det är ju stöööööört!!!!!!!! såå deppig nu......

på g till stallet.

på väg till stallet ska hoppa över konstiga hinder idag, undra hur det blir...
 

Oscar Zia - #fail

Varit i stallet nyss och stängde in gullisen på ridbanan ;) Han var inga problem att fånga. Imorgon är det hoppning på schemat får se hur det går...? haha kram i alla fall
 

Bilder på grejerna jag köpte!! :)

nagellack från Lindex 25 :- st.
Keps från Intersport 179 :-
Gympaskor från Intersport 499 :-
almenacka (dålig bild) från bokhandeln Ugglan 129 :-
 
Det var det jag köpte!! kram kram
 

14-15 augusti

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag vaknade inte fören vid tio sen skulle Alva åka och rida typ vid 11 jag följde så klart med, men red inte själv eftersom Åsa, (hon som äger stallet) bett att få låna Goliat så typ hennes barn kunde rida. Det fick hon såklart och det skulle hon göra på förmiddagen. Då red inte jag. Men i alla fall så red Alva och sen åkte vi hem och åt lite korv. Sen vid typ två åkte vi in till Mjölby för att handla lite grejer till skolstarten.  Jag köpte bl.a. en almenacka, en keps nya gympa skor m.m. (bilder kommer.) Och sen åkte vi direkt till ridskolan för ridningen började igår för min del. Jag fick rida Meja, det var dressyr och hon var rätt pigg om man säger så, haha. Det tog ett tag att få henne lugn men i slutet gick hon riktigt fint emellanåt. Så jag är nöjd! men efteråt bara rann det svett..
 
Meja!!!(gammal bild)
Alva tog en ny blid på mig och Meja igår.
 
Ska snart åka till stallet, Alva ska rida (jag med om jag får tag i honom igår ville han inte..) Det blir nog banan. Sen i eftermiddag har jag inga planer.. fårse då men jag skriver sen i eftermiddag eller någon annan tid.. kram kram!!<3
 
Goliat<33333333

13 augusti!!

Halloj!!!!!!!! Igår åkte jag till Erica vid typ halv fem för hon hade ett party klockan fem, det var super kul där! Vi typ badade i deras damm, iskallt var det bara 18 grader!! Herregud höll typ på att domna bort kändes det som. Sen åt vi tacos, och tårta. Och körde lite lekar (typ). Det var super kul! Egentligen skulle jag åkt hem vid elva tror jag men jag ångrade mig så jag sov över i stället, det var jätteroligt för vi tittade på film och körde sanning eller konka m.m. Sen åkte jag hem vid tolv idag ;) Förut vid typ fyra åkte vi till stallet. Alva ska rida i Mjölby idag så jag fick rida själv  :(  men jag (försökte) köra frihetsdressyr istället för första gången, det gick väl sådär... i början sprang han bara runt utan att lyssna men i slutet fick jag han att gå till mig två gånger!! Jag är jättenöjd med den delen. Men jag höll inte på så jättelänge med det där så jag hoppade upp och red lite på han sen (barbacka) och så skulle jag trava men det var inte lätt att jobba han i trav för han sprang jättefort och så saktade jag in han och då skrittade han istället.. så det gick inte så bra...
 
Men Alva och mamma har i alla fall åkt till Mjölby. Så nu är jag ensam hemma (pappa är ute och tröskar) jag var uppe hos åsnorna lite och då kom båda i galopp fram till mig och verkligen ville prata så jag hämtade lite borstar och var där uppe i typ en timme tror jag och dom blev verkligen glada över det. Men sen när jag skulle gå blev dom ändå super ledsna ska nog gå upp till dom imorgon också!!<3 Måste ge dom mer kärlek tror jag!!<3 Men nu sitter jag bara och slappar och läser lite bloggar :) :D
 
kram<33
 
gammal bild!!!

Älskar dig pojken!!!!!!<3 (även fast man blir lite arg på dig ibland....)
gullepluttar!!
porträttfoto<3
snygging!!<3

Bättre bild på tröjan

Bättre bild på tröjan kommer här!


Söööööndag!!!!

Hej! Igår var jag en sväng hos Selma! Det var jättekul!! Vi spelade Wii och tittade på tv m.m. Sen typ låg jag bara och slappa resten av dagen!! Kram<3




Ny tröja! Hiss or Diss?


Torsdag till Lördag

Hej. Är gryyyyymt ledsen för att jag är så dålig på att blogga!!

TORSDAG i torsdags var vi på kurs igen. Gick bara till tolv, skönt! Sen åkte vi hem och åt och tänkte åka till stallet men det regnade för mycket.. Aja blev skönt i alla fall.

FREDAG hade vi ledigt från kursen så vi åkte till stallet lite tidigare och byggde hopp-bana så kom mamma lagom tills vi skulle börja tränsa ungefär. Vi hoppade lite sen och Goliat skötte sig jättebra. Sen i slutet fick jag prova att hoppa Strumpan. Det gick jättebra men guud vad seg hon var det hade jag inte riktigt väntat nig!! Men jag är ändå nöjd.

LÖRDAG åkte vi till stallet och skulle rida ut mamma, Alva och jag. Jag hade Goliat, Alva hade Strumpan och mamma Otto. Det gick bra han var pigg och glad. Sen kom vi till en uppförsbacke ( som vi brukar galoppera i) då började vi galoppera och jag var fortfarande på plan mark. Då blir Otto lite glad och börjar bocka lite, han är framför Goliat så det smittar av sig på Goliat som blir glad och sprallig så han sparkar bakut en gång och bockar två ggr. Jag ramlar ju såklart av med ansiktet först, jag får jätteont i näsan och pannan. I tänderna också för den delen... Jag fick en bula och det gör fortfarande ont i näsan. Sen i slutet fick jag skritta på Strumpan för Goliat skulle bara äta hela tiden och jag orkade jag inte hålla så jag hoppade av och ledde han. Då erbjöd sig Alva att rida på Otto och mamma gick. Då fick jag rida strumpan :) det gick bra.


Tv

Nu tittar jag på tv!!! Tänkte gå upp och plugga sen men får se om jag orkar det... Haha...


SEEEELMA!!!

Hejjj bilder på Seeeeelma!!!!!!
 

Hemma igen från gröntkortkurs

Ser rubriken!! Varit fullspäckad dag idag med, jobbigt... ska snart åka till stallet för alva ska rida idag så hon ska åka och lasta henne lite innan mamma kommit hem annars blir det stressigt jag ska med till stallet men åker hem med pappa sen, orkar inte följa med dom ;) kram<33 
 

PLUGG

Hej. Jag pluggade hela dan idag, massa massa plugg! JOBBIGT!!!!!! aja känns rätt bra nu fårse om vi skulle göra provet imorgon.. vet inte fårse ;) Kram ska gå och lägga mig nu!! 

Måndag!

 
Hej, igår åkte jag till Tranås för det är en kurs där i Grönt Kort, det är jättejobbigt, massor med information hela tiden fick typ aldrig lunch! Men det var i alla fall bra att vi äntligen har hittat en kurs. Idag har det varit hemma plugg på det där vi fick reda på igår och imorgon är det i tranås igen ;) Men det är bara den här veckan i alla fall (Om man klarar det) haha hoppas jag gör det!
 

Lördag och Söndag 3-4 augusti!

Halloj! Förlåt att jag inte har bloggat men haft grymt mycket att göra ;)
 
Lördag
Jag gick upp typ klockan åtta och åkte till Erica kvart över nio typ. Sen åkte vi till Sommen och la i båten i vattnet och sen åkte vi iväg och typ hittade ett ställe där vi kunde bada och sola och så var vi där hela dan och sen åkte vi hem till dom och åt grillat kött, super gott!! älskar grillat!!!!
 
 
Söndag
Jag hade poolparty i söndags, det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Det blev bra i alla fall så jag är nöjd. Det blev kul!
 
Hejdååå!
 
 
 
 

Åka båt med kompisen!

Hej. Idag ska jag åka båt med Erica. Hon bjöd med mig. Jag ska vara hos henne halv tio det blir kul! Vi kommer vara borta hela dan och äta på restaurang på kvällen och dom bjuder mig på det! Det kommer inte bli någon mer uppdatering idag eftersom vi är borta hela dan. :) Måste gå nu!!
 

Skritt runda!

Idag tog jag en liten skritt tur med Goliat det gick bra, han stapplar fortfarande liten men tror att han bara är stel men hoppas det också går över.. Dom bilderna jag tog härom dagen när Alva hoppade (dom på Goliat) kommer nog snart upp på bloggen men jag orkar inte skicka dom från Alvas dator till den jag använder fast jag kan ju visserligen kanske låna den och blogga från... vi fårse hur det går men dom kommer inte ikväll i alla fall. Har annars inte gjort nått vettigt typ.
random bild!

Torsdag 1 augusti 2013!!

halloj. Igår var min dag såhär:
 Till en början låg jag bara och glodde på tv. Sen vid tre tiden satte jag mig i bilen och gav mig iväg till Mjölbys ridskola. Jag hade ju igen ridning. Jag fick Isse så jag gjorde iordning honom och gick ut och hoppade upp. Sen skrittade vi typ två varv för att värma upp hästarna sen började vi trava. I traven jobbade vi på varierande tygellängd och jobbade dom på serpentiner, volter ledande tygeltag.. Och sen kortade vi upp tyglarna så dom var lagom långa och kom fram i galopp och stod upp i galoppen. I galoppen jobbade vi dom så att man kortade upp tempot på kortsidorna och galopperade på en volt sen när man kom till långsidan så skulle man öka igen. Eftersom Isse var så seg så var det väldigt mycket ben som behövdes för att hålla honom i rätt tempo. Sen bröt vi av till trav och längde ut tyglarna till halv långa och jobbade dom med lång hals på volter. Sen efter ett tag fick Ingrid (ridläraren) hoppa upp på en häst, p.g.a. att den inte lyssnade.  Och då fick vi bara trava runt på fyrkantsspåret och hålla oss ur vägen för Ingrid. sen när hon hade ridit en stund och till slut var nöjd så galopperade vi igen nu bara på fyrkantsspåret  och sen saktade vi av till trav och travade av dom. Och till slut fick vi äntligen skritta igen. Det var en skit jobbig lektion både för mig och Isse. Jag var helt dösvett och mina ben bara skakade efteråt. Det var jättejobbigt! Inte precis en lugn lektion att börja med...!
Isse och jag som hoppar ;)  
 
Sen efter det när jag kommit hem dröjer det inte länge förrän vi drar iväg till nästa stall... Då tar jag med mig cykeln eftersom Goliat har haltat lite på sistone och behöver vila. Så jag tar in Goliat och pysslar om honom lite. Sen när Alva är klar går jag för att släppa ut honom igen men det vill han inte! Han står kvar jättelänge vid grinden och tittar på mig. Men sen i alla fall går han till Otto. Och medans Alva tar hästen tar jag min cykel, det är ju faktiskt ungefär som att rida.. Det går i alla fall bra både för Alva, Strumpan, jag och min cykel. Sen åker vi hem och äter mat sen dimper jag nästan direkt ner i sängen och somnar!!!
Det var allt jag gjorde igår.
 

Ridning idag!

Hej. Idag ska jag rida. det är igen ridning idag för jag missade en gång. Jag åker till stallet i Mjölby typ halv tre men jag bloggar mer sen.. Hejdå


RSS 2.0